Detaliul intim expus de Anna Lesko, într-o fotografie. A stat într-o poziție bombă și a lăsat la vedere…comoara!

Publicat: 05/03/2020 | 08:51

Anna Lesko este una dintre cele mai incendiare prezențe din showbizul românesc, iar de curând, blondina le-a oferit fanilor săi o ipostază de infarct. Artista s-a pozat pe canapea, într-o rochie atât de scurtă încât ce se afla sub lenjeria intimă a artistei s-a văzut…în toată splendoarea!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Annei Lesko îi place foarte mult să pozeze super sexy și îmbrăcată cât mai sumar. Deși de-a lungul timpului le-a oferit fanilor săi numeroase motive să lanseze zvonuri care mai de care mai deocheate despre ea.

Blondina nu ratează nicio ocazie să fie sexy, doar că de această dată a cam lăsat la vedere mai mult decât trebuia. Pe contul ei de Instagram, Anna Lesko a postat o fotografie extrem de indecentă. Pe canapea, îmbrăcată sumar și cu picioarele ridicate în așa fel încât urmăritorii ei să aibă parte de o priveliște de vis, artista s-a lăsat admirată în toată splendoarea.

Mai mult, vedeta urmează să se mute în noua casă și știm cu toții că acest lucru implică multe lucrări de interior. Tocmai de aceea, în fotografia pe care a postat-o pe rețeaua de socializare, Anna Lesko s-a lăsat acoperită cu praf, dând de înțeles că este foarte implicată și muncitoare. Cu toate acestea, zona intimă a blondinei a acaparat toată atenția urmăritorilor săi, care nu au avut nicio reținere să-i lase comentarii care mai de care mai obraznice.