Detaliul intim despre Miss Funduleț! Ce poreclă are, de fapt, iubita lui Dani Oțil

Publicat: 04/01/2020 | 12:06

Sărbătorile de iarnă au fost un moment în care vedetele și-au dorit să se distreze alături de sufletele-pereche. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Dani Oțil, acesta părând mai atașat ca niciodată de Miss Funduleț, cum i se mai spune senzualei Gabrielei Prisăcariu. 

Cuplul a mers pentru o relaxare totală tocmai în Mexic, iar fotografiile pe care le-au postat confirmă că relația are o ”fundație” solidă. Zâmbitori, Dani Oțil și Gabriela s-au bucurat, din plin, de locurile exotice, de valuri și de soarele torid, iar viitorul comun se află sub o… stea norocoasă. Fanii au fost încântați de fotografiile postate în mediul online, iar mulți dintre ei caută să afle cât mai multe detalii despre frumoasa Gabriela.

Aceasta are o obsesie pentru… curățenie, iar totul a ieșit la iveală atunci când a câștigat „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). Din cauza acestei obsesii, colegii Gabrielei au poreclit-o… ”Scorpia”.

Dani Oțil și… ”Scorpia”

Dani Oţil: ”Vreau să fiu tată!”

Dani Oțil a vorbit despre căsătorie și copil, mărturisind că își dorește foarte mult să devină tătic.Relația fierbinte – până la incandescență – dintre Dani Oțil și sexy-manechina Gabriela Prisăcariu a rămas, multă vreme, ferită de privirile curioșilor. Timpul a trecut, iar cei doi par, în continuare, mai fericiți ca niciodată. Firește, nu se mai ascund de nimeni, cu atât mai mult acum, când iubirea pasională dintre ei nu mai constituie un… mare secret monden.

Dani Oțil a vorbit despre căsătorie, dar și, spre surpriza fanilor săi, despre… copil. ”Familia este importantă, căsătoria mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei… Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”, a dezvăluit Dani Oțil pentru unica.ro.