Detaliul înfiorător observat de telespectatorii de la Kanal D pe chipul Elenei Ionescu de la Survivor România

Publicat: 05/02/2020 | 09:06

Elena Ionescu participă la ”Survivor România”, iar vedeta face tot posibilul pentru a se menține în formă și pentru a trece, cu brio, de toate provocările ivite pe parcurs. Însă Elena mai are de înfruntat o provocare, iar acesta este legată de… acneea cu care luptă, din răsputeri, de mai multă vreme. 

Elena Ionescu – ex-Mandinga – are avea aceste probleme din cauza unui stafilococ auriu. De-a lungul timpului, a recurs la diferite tratamente, în încercarea de a scăpa de acnee, numai că lucrurile sunt mult mai complicate decât par la o primă vedere. O perioadă, datorită unui tratament cu antibiotice, Elena a reușit să învingă acneea, numai că a urmat o ”revenire” a problemelor, iar ”lupta” este în plină desfășurare, după cum au putut constata și telespectatorii emisiunii ”Survivor România” dela Kanal D.

”Este fără niciun fel de disconfort, este o relaxare și abia aștept să văd rezultatul final. Așa că (…) o să avem altă Elena”, a declarat Elena, în cadrul unei emisiuni TV, în perioada în care încerca, prin diferite tratamente, să scape de acnee.

Elena Ionescu

Elena Ionescu: ”Asta înseamnă să fii bărbat, știi?”

Elena Ionescu și Cezar au apărut extrem de apropiați în fața telespectatorilor care urmăresc ”Survivor România”, iar aceștia au tras concluzia că nu este imposibil să se întâmple ceva la nivel sentimental. Poate că nu este decât o simplă apropiere ”colegială”, însă imaginile înregistrate au ridicat foarte multe semne de întrebare și au făcut loc speculațiilor.

”Îți mulțumesc din suflet, Elena”, i-a spus Cezar, ”să dea Dumnezeu să fie bine”. Iar Elena Ionescu, după cum s-a putut observa pe filmarea de la Kanal D, s-a cuibărit, efectiv, la pieptul acestuia. ”Încet, încet, lucrurile se vor așeza”, a mai spus Cezar, în timp ce Elena Ionescu  a replicat. ”Să rămâi așa, Tatiana trebuie să fie mândră de tine”. ”Ai văzut că am ținut cu toată lumea, am fost egal”, a continuat Cezar, iar Elena Ionescu i-a mărturisit că, din punctul ei de vedere, este singurul care merită să rămână în competiție până la final. ”Asta înseamnă să fii bărbat, știi? Asta înseamnă să fii om, în primul rând”, a mai spus Elena Ionescu.