Detaliul halucinant observat de telespectatori în momentul în care Adela Popescu s-a așezat pe canapeaua de la Vorbește Lumea, în direct la Pro TV

Publicat: 07/02/2020 | 10:59

Adela Popescu are foarte multe apariții TV răvășitoare, iar nenumărații admiratori o etichetează drept una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul autohton. Sunt obișnuiți ca preferata lor să arate cât mai bine, de fiecare dată, debordând de energie pozitivă și afișând același zâmbet cuceritor. 

Emisiunea ”Vorbește Lumea” – emisiune prezentată de Adela Popescu și de carismaticul Cove – se bucură de audiență, iar telespectatorii apreciază, la justa valoare, subiectele aduse în discuție și, bineînțeles, invitații celor doi.

Însă au avut parte și de o surpriză. Iar supriza a fost legată, paradoxal, de… genunchii Adelei Popescu. Atunci când s-a așezat pe canapea, în timpul emisiunii ”Vorbește Lumea”, cu toții au putut observa un detaliu halucinant – vedeta avea vânătăi pe genunchi. Firește că au apărut inevitabilele semne de întrebare, însă, cel puțin deocamdată, nu a sosit nici răspunsul, așa că speculațiile nu lipsesc.

Adela Popescu

Adela Popescu i-a trasat ”sarcini de serviciu” lui Radu Vîlcan

În unele situații, Adela Popescu este tranșantă și își exprimă, public, punctul de vedere. Firește, vizitatorii din mediul online se amuză, împreună cu ea, iar ultima găselniță a Adelei este referitoare la… pregătirea copiilor pentru somn. Radu Vâlcan a aflat, astfel din mediul online care are… agenda de seară încărcată și trebuie să se achite, fără a protesta, de ”sarcina de serviciu”.

„Te iubesc atât de mult încât în seara asta o să te las pe tine să pregătești copiii de somn. Iar eu, cu tristețe în suflet, o să mă afund pe canapea, cu niște floricele în mână, plângându-mi inima știind că de baița și masajul picilor te vei ocupa numai tu. O să-mi fie greu să îndur. Of of…”, a scris Adela Popescu, cu mai mult timp în urmă, pe pagina sa de Instagram.