Detalii șocante despre moartea tinerei studente de la UMF Iași. Ce au găsit oamenii legii la gâtul fetei, dar și ce avea în buzunar

Publicat: 11/01/2021 | 08:21

Apar detalii șocante despre moartea tinerei studente de numai 22 de ani de la UMF Iași. Oamenii legii au descoperit lucruri care ar putea conduce la o ipoteză a sinuciderii.

Potrivit informațiilor oferite de bzi.ro, apar detalii terifiante la lumină legate de moartea tinerei studente de la UMF Iași. Deși este așteptat rezultatul necropsiei, anchetatorii sunt de părere că tânăra și-a pus capăt zilelor. La gâtul acesteia au fost găsite 5 coliere din plastic ce se folosesc pentru fixarea capacelor pe jantele autoturismelor.

Mai mult, aceasta nu a lăsat niciun bilet de adio, însă într-unul dintre buzunarele de la hainele ei a fost găsit un bon fiscal dintr-un magazin de bricolaj, lucru ce explică faptul că tânăra și-a cumpărat singură colierele din plastic.

Un aspect important a fost acela că toate colierele găsite pe gâtul fetei aveau „nodul” în față, semn că aceasta și le-ar fi prins singură, mai notează sursa citată.

Maria Andreea Albu avea numai 22 de ani

Tânăra studentă la UMF Iași se numea Maria Andreea Albu și avea numai 22 de ani. Aceasta plecase de lângă grupul său de prieteni joi seara, spunându-le că merge în zona pârtiei din Copou pentru a fuma o țigară. Văzând că fata nu se mai întoarce, familia sa a alertat autoritățile, iar la scurt timp, studenta a fost găsită moartă, cu fața în jos chiar de către unul dintre prietenii săi.

Tânăra avea semne de moarte biologică instalate, cel mai probabil decesul survenise joi seara. Din păcate, echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

„În jurul orei 15:30, polițiștii Secției 2 Poliție Iași au fost sesizați prin 112 de către o persoană despre faptul că a găsit o tânără decedată, pe care o cunoaște, și care i-a transmis anterior locul în care se deplasează. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul tinerei. De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. De precizat este faptul că părinții acesteia au sesizat în jurul orei 15:00 dispariția fetei”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județan (IPJ) Iași.