Detalii șocante despre moartea lui Maradona. Fostul fotbalist a agonizat ore întregi înainte de a își da ultima suflare

Publicat: 23/12/2020 | 14:56

Ultimele concluzii după finalizarea autopsiei lui Diego Maradona au fost făcute publice de autoritățile argentiniene. Noile elemente scot la suprafață amănunte îngrozitoare sfârșitul vieții marelui campion.

Dacă până acum s-a crezut că a fost vorba de moarte subită, un infarct miocardic provocat de un edem pulmonar acut, se pare că nu ar fi fost deloc aşa. Fostul mare fotbalist ar fi agonizat între 6 şi 8 ore. Mai mult, în corpul acestuia nu au fost găsite urme de alcool şi nici de droguri, deşi foarte mulţi erau convinşi că nu a putut să renunţe la aceste vicii nici după opreaţia pe creier.

Citește și: Maradona nu se poate odihni în pace! Şase copii, presupuși ilegitimi, au obligat instanţa din Argentina să interzică incinerarea starului

Era plin de medicamente

Chiar dacă nu avea în sistem droguri sau alcool, totuși, corpul lui Maradona era plin de medicamente care îi tratau alte probleme medicale decât boala de inimă de care suferea.

Venlafaxina este un medicament antidepresiv care tratează tulburările de anxietate, Quetiapina este un antipsihotic administrat contra depresiei severe şi a unor dependenţe, iar levatiracetamul este un medicament antiepileptic care acţionează asupra sistemului nervos central şi poate provoca somnolenţă şi o scădere a reacţiilor.

În același timp, în corpul său a fost găsit Naltexona, care blochează efectul medicamentelor opioide şi e utilizat în cazurile de alcoolism, precizează argentina.as, conform Digisport. 

Nu rata: Maradona ar putea apărea pe o bancnotă în Argentina