Detalii șocante au ieșit la iveală! Autopsia lui Michael Jackson: oasele erau zgâriate de ace și era plin de tăieturi pe spate

Publicat: 22/02/2020 | 19:45

Regele Pop, Michael Jackson s-a stins din viață acum zece ani, în data de 25 iunie 2009. Moarte a survenit în urma unui stop cardiac, la vârsta de 50 de ani. Pe cât de cunoscute îi erau piesele, pe atât de controversat îi era și stilul de viață.

Michael Jackson a fost o legendă a muzicii pop, cântărețul a uimit o lume întreagă cu vocea și dansul lui. Deși era considerat unul dintre cei mai buni artiști la nivel global, viața lui era des criticată. Au existat tot felul de zvonuri despre tabieturile și dorințele ciudate ale starului. A fost chiar acuzat și de pedofilie de cătrea sora sa, Janet Jackson.

Moartea lui Michael Jackson a șocat o lume întreagă. Recent, au ieșit la iveală noi detalii despre felul în care a murit starul. Ziarul bitanic, The Sun a dezvăluit informații despre starea corpului acestuia. În urma autopsiei s-a aflat că trupul acestuia era distrus de toate operațiile estetice pe care le-a efectuat de-a lungul timpului.

The Sun susține că Michael Jackson mânca doar o dată pe zi, iar în staomacul său se aflau numeroase fragmente de medicamente. Unele părți ale corpului erau pline de puncții din cauza injecțiilor pe care medicul i le administra zilnic.

Starea cântărețului, înainte să se stingă din viață era deplorabilă. Mare parte a trăsăturilor feței îi erau tatuate și era chel, purta mereu o perucă. Artistul își picta partea din față a scalpului pentru a nu se vedea peruca. Tot la autopsie s-a mai descoperit că genunchii îi erau plini de vânătăi, iar spatele prezenta numeroase tăieturi, scrie The Sun.