Detalii noi în cazul morții lui Costin Mărculescu! Ce scrie în certificatul de deces + ”Lua pastile, uneori cu alcool!”

Publicat: 12/06/2020 | 07:33

Dramă în showbiz, miercuri noaptea! Costin Mărculescu a fost descoperit fără suflare în locuința în care stătea cu chirie, după un apel la 112. Era mort de câteva zile, fiind găsit în cadă. 

CITEȘTE ȘI: COSTIN MĂRCULESCU A MURIT. PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUINȚA ACTORULUI VIDEO

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a ajuns la INML, la scurt timp după ce a fost descoperit, iar acolo i s-a făcut autopsia. Legiștii au desoperit că actorul a murit după ce a suferit un infarct. Acum, apar noi detalii despre modul de viață a lui Mărculescu, din ultimii ani.

Motivul morții a fost confirmat de certificatul de deces: infact. Rezultatele toxicologice urmează să stabilească dacă avea alte substanțe în sânge, mai ales că ultima sa iubită a declarat public faptul că lua pastile pentru atacurile de panică. În certificatul de deces al lui Costin Mărculescu, obținut de Spynews.ro, se afară că afecțiunea care a provocat moartea directă este „insuficiență cardio-respiratoriu acută”. 

Fosta iubită a lui Mărculescu avea să dezvăluie că „nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Și lua medicamente pentru atacuri de panică. Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică, i s-a făcut rău și a făcut infarct”.

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț. (NU RATA: Ce avere avea Costin Mărculescu, de fapt. Era distrus după ce rămăsese fără bani)

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.