Detalii neştiute din familia Lidiei Buble. De ce tatăl ei nu a vrut să-l cunoască pe Răzvan Simion! Adevărul crud: “Măi, tată…”

Publicat: 08/06/2020 | 07:30

Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu! Zvonul apăruse de ceva vreme, dar acum chiar moderatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de pe Antena 1, a făcut precizările. Rămâne, însă, întrebarea care i-a ”chinuit” pe consumatorii de monden în ani în care cei doi au fost împreună: de ce tatăl Lidiei nu a vrut să-l cunoască pe Răzvan?

CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, MESAJ SUBLIMINAL PENTRU RĂZVAN SIMION, DUPĂ ZVONURILE DESPĂRȚIRII LOR: „INIMA MEA NU VREA S-O UIȚI”

Tatăl artistei, pastor la o biserică penticostală din Deva, nu a dat ochii cu Răzvan, ba mai mult, nici nu a avut de gând s-o facă. Chiar Lidia Buble avea să dezvăluie motivul, într-un interviu la Adevărul Live.

Lidia (24 de ani) și Răzvan (38) tocmai ce s-au despărțit, deși relația părea că duce spre altar, așa cum, de altfel, aștepta și tatăl cântăreței. Și deși Răzvan joacă alături de iubita lui în videoclipul piesei ”Sub apă”, în care este vorba despre un drama unui cuplu conflictual, între cei doi nu au avut loc tensiuni care să prevadă o despărțire. Dar cei trei ani de iubire s-au risipit, în cele din urmă. Ce spunea Lidia Buble, în urmă cu puțin timp despre relația tatălui său cu vedeta Antenei 1?

NU RATA: CE REACȚIE A AVUT DIANA, FOSTA SOȚIE A LUI RĂZVAN SIMION, DUPĂ VESTEA CĂ ACESTA S-A DESPĂRȚIT DE LIDIA BUBLE

„Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, a povestit Lidia.

„Rochia, bineînţeles, una nonconformistă, iar ziua una perfectă, cum îşi imaginează orice femeie, alături de familie, prieteni. Cu siguranţă va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă, pentru că eu am un neam foarte mare, am deja 30 de nepoţi, 11 fraţi, plus câteva sute de verişori, deci nici dacă aş vrea, nu aş avea cum. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă vreo 300 de persoane. (râde) Deci, o nuntă în toată regula ajunge la vreo 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta se căsătoreşte ultimul meu frate şi are vreo 500 de invitaţi. Pentru prima dată, după 3-4 ani, reuşim să ne întâlnim cu toţii şi de abia aştept”, a mai spus Lidia Buble. Doar că descrierea nunții sale cu Răzvan Simion nu se mai potrivește acum.

 

Lidia Buble – Răzvan Simion, detalii neștiute. Mesajul vedetei Antena 1

Răzvan Simion avea să posteze, weekend-ul trecut, un mesaj în care confirmă zvonurile, anume, relația cu Lidia nu mai există. ”O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.

Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:

„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”

Tânărul cântă:

„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”

Bătrânul tace:

„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.

Viața frumoasa, Sufletel!”, a postat de Răzvan Simion pe Instagram.