Detalii intime din viața Elenei Ceaușescu. De ce era obsedată de amor și ce obiceiuri bizare avea

Publicat: 08/12/2020 | 22:20

Ies la lumină tot mai multe detalii intime din viața Elenei Ceaușescu. După ce s-a aflat că era poreclită „Păsărica”, din cauza faptului că nu purta niciodată lenjerie intimă pe sub rochii sau fuste, alte lucruri picante ies la iveală despre soția fostului dictator comunist.

Elena Ceaușescu a fost mereu o femeie controversată, iar în jurul numelui său s-au învârtit, de-a lungul timpului, numeroase detalii care mai de care mai picante.

Au ieșit la iveală detalii incendiare despre interesul ascuns al soției lui Nicolae Ceaușescu în ceea ce privea partidele de dragoste.

Elena Ceaușescu era obsedată să știe cum făceau amor nevestele nomenclaturiștilor. Soția lui Nicolae Ceaușescu le urmărea pe aceastea, punându-i pe agenții lui Ceauseșcu să planteze microfoane în camerele lor, iar apoi asculta casetele aduse de securiști, încântată să afle detalii din viața intimă a altor oameni. Cea mai mare obsesie o avea pentru actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut sa stie «cum face Violeta dragoste». Cateva zile mai tarziu, cand i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai satura ascultand inregistrarea. ”Curva dracului”, a spus Elena respirand din greu. Ascult-o, draga, cum suiera din varful limbii si cum incepe-apoi sa urle ca hiena, de-ti sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. In aprilie, Elena a cerut sa i se instaleze echipament de ascultare in «camera din spate», iar dupa aceea a inceput sa pastreze casetele cu Violeta. Si altele”, scrie în cartea „Orizonturi rosii”.

Ce obicei bizar avea Elena Ceaușescu, vizavi de Nicolae Ceaușescu

Lucrurile bizare ce țineau de Elena Ceaușescu nu se opresc aici. Se pare că soției fostului dictator îi plăcea să știe cum fac amor copiii ei, dar era obsedată și de faptul că Nicolae Ceaușescu ar putea să o părăsească pentru vreo amantă. Din această cauză, Elena Ceaușescu îi punea mereu acestuia busuioc sub pernă.

„Ii punea lui Ceausescu, fara ca el sa stie, busuioc in pat. Dar nu care cumva sa afle el, ca precis o dadea afara. Ea mai mergea si la ghicitoare si facea si fel de fel de eforturi ca sa fie placuta de barbatul ei”, a povestit Camil Roguski.