Detalii incredibile despre bătaia din Mamaia. Jador și iubita oficială s-au ascuns în șanț, de frica agresorilor: „Aveau iarbă în gură, erau plini de ciulini”

Publicat: 18/06/2020 | 08:02

Apar noi dedesubturi legate de bătaia în care au fost implicați Jador și Mario Fresh, în parcarea unui club de fițe din Mamaia. Potrivit spuselor vloggerițelor Reea și Tina, manelistul și iubita lui oficială, Georgiana, alături de care are o relație de mai mulți ani, s-au ascuns într-un șanț, de frica agresorilor. 

La aproape o săptămână de când Jador și Mario Fresh au fost implicați într-un mega-scandal pe litoralul românesc, vloggerițele Reea și Tina vin cu detalii uluitoare. Într-un vlog postat pe contul lor de Youtube, cele două mărturisesc faptul că Jador și Georgiana, iubita lui oficială, s-au ascuns într-un șanț de frica agresorilor și s-au prezentat la secția de Poliție plini de iarbă și ciulini. Scandalul ar fi pornit, așa cum s-a spus, din cauza faptului că Jador ar fi refuzat să facă fotografii cu câteva domnișoare care i-au cerut acest lucru.

NU RATA – JADOR, AMENINȚAT ȘI ÎN TRECUT CU BĂTAIA: „AI GRIJĂ PE UNDE MERGI!”

„Fetele au cerut să facă o poză și Jador ar fi răspuns că nu face poză. El refuză să facă poze. A fost o fază în care un om l-a invitat să cânte la nunta lui și i-a zis ‘Ai tu bani de mine? Doar când îți vinzi un rinichi’. Jador a fost foarte arogant probabil și din cauza anturajului.

„Jador alerga și țipa să-l lase în pace. Georgiana s-a speriat foarte rău și de frică s-a ascuns într-un șanț. Ea când s-a dus la secția de poliție să dea declarații avea iarbă și în păr și în gură, peste tot. Jador era plin de ciulini că și el s-a ascuns”, au spus vloggerițele Reea și Tina, pe vlog.

CITEȘTE ȘI – CE AU DECIS PROCURORII ÎN CAZUL FAIMOASEI BĂTĂI DIN PARCARE. JADOR, MARIO FRESH ȘI ALEXIA ERAM, PUȘI SĂ…

Jador neagă presupusele motive ale producerii scandalului

Deși s-a spus că scandalul din Mamaia a izbucnit din cauza faptului că Jador și Mario Fresh nu ar fi plătit nota din clubul de fițe în care au petrecut toată noaptea și manelistul ar fi refuzat să facă poze cu câteva domnișoare, acesta a povestit și varianta sa, pe Instagram.

„Fanii mei știu că sunt un om modest, Jador face poze cu toată lumea. Nu cred că nu ne-am fi permis să achităm o notă de plată, atât eu, cât și Mario” a spus manelistul, pe rețeaua de socializare.