Detalii grave despre moartea lui Emi Pian. Polițiștii ar fi putut preîntâmpina uciderea interlopului

Publicat: 04/08/2020 | 14:58

Poliția Capitalei ar fi putut preveni tragedia sângeroasă care a avut loc marți dimineață în Giulești. Aceasta este prima ipoteză lansată de surse care cunosc situația mafiei din București.

Conform unor surse judiciare Gândul.ro, polițiștii sunt de vină pentru atacurile violente care au avut loc în noaptea de luni spre marți în București.

Primul motiv ar fi faptul că la Poliția Capitalei a fost deschis un departament numit Serviciul Grupări Infracționale Violente, care ar fi avut ca scop urmărirea și destrămarea acestor clanuri și reuniuni scandaloase.

Polițiștii ar fi știut de ani buni că liderul clanului Pian împreună cu alte clanuri se strâng să joace barbut în zona Giulești.

Serviciul Grupări Infracționale Violente este condus de comisarul șef Andrei Marius, care nu ar fi luat măsuri cu toate că activitatea clanului Pian era cunoscută de multă vreme.

Mai mult, aceleași surse au declarat că Pianiștii, clanul lui Emi Pian, fac parte din unul dintre cele mai periculoase organizații criminale din țară și că ei sunt, de fapt, din clanul Duduienilor, care au reușit să se extindă în toată Capitala, dar și în alte orașe ale țării.

Poliția, relație de prietenie cu organizațiile criminale?

Sursele citate mai spun că de aproximativ trei ani Clanul Pianiștilor terorizau zona Giulești din sectorul 6 al Capitalei. Aceștia s-ar fi strâns aproape seară de seară la barbut și alte jocuri de noroc cu mai multe grupuri violente. Timp în care Poliția Capitalei nu ar fi reacționat și intervenit în niciun mod.

CITEȘTE ȘI: Secretul din spatele morții lui Emi Pian. Interlopul a îngropat cu el informații uimitoare. Care au fost ultimele lui cuvinte

De asemenea, este bine-știut încă faptul că ar exista presupuse relații de prietenie cu unii dintre liderii Duduienilor, rămase încă perioada în care controversatului procuror Maximilian Balasescu, arestat și condamnat pentru corupție, era încă în funcție, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.