Detalii de culise din dosarul de prostituție în care a fost implicată Daniela Crudu: „Aveau tarife de circa 1.000 de euro/oră”

Publicat: 15/02/2020 | 17:50

În spațiul public au apărut informații importante despre dosarul de prostituție în care a fost implicată Daniela Crudu. Se pare că fosta asistentă de televiziune făcea parte dintr-un grup de domnișoare care ofereau servicii sexuale în schimbul unor sume frumușele ce ajungeau până la 1000 de euro/oră. 

Despre Daniela Crudu s-a scris, în urmă cu ceva ani, că a făcut parte dintr-un grup de domnișoare ce ofereau prestații sexuale, în schimbul banilor. Se pare că în dosarul de prostituție apare și numele lui Ioan Neculaie, patronul FC Brașov. Tariful femeilor din interiorul grupului de prostițuție era nici mai mult, nici mai puțin de 1000 de euro/oră.

”Conform dosarului, se pare că tânăra ar fi făcut parte dintr-un grup de fete care aveau tarife de circa 1.000 de euro/oră. În acelaşi dosar apare şi numele lui Ioan Neculaie, patronul FC Braşov, în elicopterul şi maşina căruia Daniela a fost fotografiată de presă de mai multe ori şi despre care se zvoneşte că ar fi dat banii pentru casa asistentei”, a scris evz.ro la vremea respectivă, despre dosarul de prostituție în care a fost implicată Daniela Crudu.

Mai mult, s-a spus și că, în schimbul a 80.000 de euro, Cruduța i-a oferit servicii sexuale lui Ioan Neculaie. Cu banii primiți, fosta asistentă de televiziune și-a cumpărat și un apartament de lux.