Detalii de culise din divorțul anului! De ce s-a separat, de fapt, Andreea Bălan de George Burcea: „Nu vrea să fie ajutat”

Publicat: 29/03/2020 | 18:01

Ies la iveală noi detalii de culise din divorțul Andreei Bălan de George Burcea. Artista și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a povestit deschis toate lucrurile care au dus la separarea dintre ea și tatăl fetițelor sale. 

Andreea Bălan continuă seria dezvăluirilor despre despărțirea de George Burcea. Artista a făcut un vlog pe canalul ei de Youtube în care a mărturisit deschis ce anume nu a mai funcționat între ea și tatăl fetițelor sale. Pe lângă comportamentul actorului, care devenise din ce în ce mai ciudat, Andreea Bălan crede că în căsnicia lor au existat probleme și din cauza traumelor din copilărie ale soțului său.

Mai mult, Andreea Bălan a mai povestit, fără perdea, că George Burcea nu a vrut să fie ajutat și și-a dorit o altă viață, motiv pentru care a renunțat la cea de familie. Într-o emisiune de televiziune, Andreea Bălan a mai punctat acest lucru, spunând că George Burcea pare că este mulțumit de cum au evoluat lucrurile pentru el și ste împăcat cu alegerile făcute, dar și cu noua lui viață.

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez..El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a mărturisit Andreea Bălan, într-un episod din vlogul ei de pe YouTube.