Detalii-bombă în cazul Caracal. Bunicul Luizei Melencu, supravegheat cu microfoane de către DIICOT. Care este motivul șocant

Publicat: 20/01/2020 | 13:50

Apar noi informații șocante despre cazul crimelor din Caracal. Bunicul Luizei Melencu a fost supravegheat de către DIICOT de la începutul anchetei, cu microfoane în casă. Se pare că motivul este faptul că acesta le-ar fi ridicat oamenilor legii semne de suspiciune. 

Bunicul Luizei Melencu a fost pus sub supraveghere de către DIICOT, încă de la începutul anchetei. Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, oamenii legii ar fi bănuit că bărbatul ester implicat în dispariția Luizei, motiv pentru care au decis să monteze microfoane în casa acestuia, pentru a fi supravegheat în permanență. Mai mult de atât, bunicul Luizei Melencu a fost audiat de foarte multe ori și dus chiar la detectorul de minciuni.

De parcă nu ar fi fost suficient, bunicul Luizei Melencu a fost și ignorat de polițiști. Încă de la începutul anchetei, bunicul Luizei Melencu le-a mărturisit anchetatorilor că în ziua în care nepoata lui a dispărut, a fost sunat de 2 bărbați care i-au spus că Luiza ar fi plecat în Elveția.

Bunicul Luizei Melencu a aflat în urmă cu doar 2 zile că a fost supravegheat în permanență de DIICOT, cu microfoane montate în casa în care locuiește.

„Vă aducem la cunoştinţă că faţă de dumneavoastră au fost luate măsuri de supraveghere tehnică prevăzute de art. 138 alin. 1, lit. a, c, d şi e din C.p.p’, se arată în înştiinţarea primită de bunicul Luizei.

Potrivit noului Cod de Procedură Penală, articolul 138, alin. 1, literele a, c, d şi e se referă la:

‘Constituie tehnici speciale de supraveghere sau cercetare următoarele: a) interceptarea convorbirilor şi comunicărilor; c) supravegherea video, audio şi prin fotografiere; d) localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice; e) obţinerea liste convorbirilor telefonice”, se arată în comunicatul celor de la DIICOT.