Destinul tragic al tânărului care a murit duminică pe Autostrada Soarelui după ce s-a răsturnat cu un Porsche Panamera + Cum l-a salvat în ultima clipă pe fiul său

Publicat: 24/06/2020 | 12:27

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare legate de tragicul accident rutier care s-a petrecut pe Autostrada Soarelui, duminică, atunci când și-a găsit sfârșitul un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Duminică, pe Autostrada A2, pe sensul către Constanța, în dreptul localității Fundulea, a avut loc un cumplit accident rutier. Un bărbat în vârstă de 35 de ani, care se afla la volanul unui Porsche Panamera, a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei și a ploii abundente. Bolidul a lovit parapetul despărțitor dintre cele două direcții de mers și s-a răsturnat, iar șoferul a murit pe loc. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT RUTIER BIZAR LA CONSTANȚA! CE S-A ÎNTÂMPLAT)

Imagini terifiante pe Autostrada Soarelui

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de terifiantul accident.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, bărbatul care se afla la volanul bolidului de lux ar fi un tânăr afacerist din București, împătimit al cailor-putere. Pe lângă Porsche-ul Panamera în care și-a găsit sfârșitul, bărbatul mai deținea și alte câteva mașini de lux. Conform surselor noastre, cu o zi înainte de tragicul accident, bărbatul își sărbătorise ziua de naștere. (NU RATA: ACCIDENT GRAV ÎN DÂMBOVIȚA! S-A RĂSTURNAT CU ATV-UL ȘI A FOST CHEMAT ELICOPTERUL SMURD)

Bărbatul care și-a pierdut viața în terifiantul accident

A presimțit tragedia?!

Potrivit apropiaților acestuia, bărbatul se îndrepta către litoral și cu părinții lui, care se aflau într-o altă mașină, care rula în spatele său. Cu puțin timp înainte de accident, tânărul ar fi oprit într-o benzinărie și și-ar fi rugat părinții să-l ia pe copilul lui în mașina lor, pentru că el dorea să fumeze în mașină. De-a dreptul șocant, la puțin timp după oprirea din stația de alimentare, bărbatul a fost implicat în tragicul accident în care și-a pierdut viața. (NU RATA: CERCETĂTORII AU FĂCUT NOI DESCOPERIRI CUTREMURĂTOARE DESPRE CORONAVIRUS. ÎN PLUS, AU IDENTIFICAT ALTE SIMPTOME: DURERI DE CAP, ACCIDENTE VASCULARE CEREBRALE ȘI CONVULSII)

În mașină, alături de tânăr, în momentul accidentului se mai aflau soția lui și încă un cuplu. Potrivit Gândul.ro, ceilalți trei pasageri – un bărbat de 25 de ani și două femei, 27, respectiv 35 de ani – care se găseau în Porsche, au fost descarcerați, iar surse medicale susțin că ei se aflau în stare gravă. Una dintre femei avea fracturi deschise la ambele picioare si un traumatism craniocerebral, bărbatul de 25 de ani o fractură de femur, iar a doua pasageră – politraumatism.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.