Destin cumplit pentru un tânăr de numai 19 ani, din Sibiu. A fost găsit înecat

Publicat: 11/06/2020 | 09:56

Tragedie într-o familie din Sibiu, după ce un adolescent de numai 19 ani a murit! Tânărul se plimba cu bicicleta, alături de un alt prieten, atunci când ambii s-au dezechilibrat și au căzut într-un lac, în localitatea Cisnădie. 

Destin cumplit pentu un tânăr de 19 ani, din Sibiu. Acesta s-a înecat în localitatea Cisnădie, după ce s-a dezechilibrat de pe bicicletă și a căzut în apă. Din primele informații, se pare că acesta, alături de un alt prieten de 17 ani se plimba cu bicicletele în zona lacului, atunci când ambii s-au dezechilibrat.

CITEȘTE ȘI – FOTBALUL BĂCĂUAN A MAI PIERDUT O LUPTĂ CU MOARTEA. UN PORTAR DE 21 DE ANI A MURIT ÎNECAT

Ieri, ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari și un echipaj SMURD la ieșirea din localitatea Cisnădie spre Cisnadioara pentru căutarea și salvarea celor două persoane căzute în lacul din zonă. La un moment dat, salvatorii au reușit să-l scoată din apă pe tânărul de 17 ani, teafăr și nevătămat, iar cel de 19 ani a fost căutat până la lăsarea serii.

NU RATA – TRAGEDIE ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD! UN BĂRBAT A FOST GĂSIT ÎNECAT ÎN RÎUL ȘIEU

Tânărul de 19 ani a fost găsit înecat

În această dimineață, forțele ISU Sibiu au reluat misiunea de căutare cu două bărci pneumatice iar tânărul a fost găsit decedat în apa lacului.

Un portar de numai 22 de ani a murit și el înecat

Durere fără margini în Bacău. Un tânăr de 22 de ani care plecase să muncească în Italia a murit înecat în râul Sesia din Piemonte. Tragedia a avut loc în urmă cu numai câteva zile.

”Portarul este giuvaerul de pe coroană, iar a ajunge la el ar trebui să fie aproape imposibil. În ultimele două sezoane am împărțit bucuriile și tristețile pe terenul fotbal, iar acum suntem nevoiți să acceptăm această înfrângere…Drum lin spre ceruri…!”,este mesajul celor care i-au fost coechipieri lui Silviu Gabriel Helciug, portarul echipei Zorile Faraoani, din județul Bacău, la aflarea veștii că poarta echipei a rămas goală pentru totdeauna.