Destin cumplit pentru Rodica, o femeie de 46 de ani. A murit în urma unui accident, după ce s-a izbit cu mașina de o cruce de marmură

Publicat: 14/12/2020 | 17:49

O femeie care se deplasa spre Constanța a avut parte de un sfârșit tragic. La numai 46 de ani, Rodica s-a izbit cu putere de o cruce de marmură de pe marginea străzii, iar în urma impactului violent, nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Rodica, o femeie de 46 de ani a murit într-un cumplit accident de mașină, după ce s-a izbit cu autoturismul pe care îl conducea spre Constanța, de o cruce de marmură de la marginea șoselei.

Impactul a fost atât de violent, încât imediat după ce s-a izbit de crucea de marmură, femeia de 46 de ani a fost pur și simplu aruncată din autoturism. La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele de salvare, notează presa locală, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Martorii au rămas șocați de accident

O femeie care a asistat îngrozită la scena accidentului susține că nu a văzut niciodată în viața ei așa ceva și nu i-a venit să creadă ochilor momentul în care Rodica a fost pur și simplu aruncată din autoturism, la impactul cu crucea de marmură.

„Eu am văzut accidentul. Încerc să îmi revin, nu am văzut asa ceva în viața mea… Mașină zburând!!! Veneam de la Constanța, doamna cu accidentul pleca spre Constanța, cred ca a avut viteza, a pierdut controlul volanului și a lovit o cruce de marmură și a fost aruncata din mașină!”, a povestit o femeie care a fost martoră la accident, potrivit dobrogea.tv.