Destin crunt. O fetiță de 10 ani a murit după ce a fost lovită de un mânz. Mama ei a…

Publicat: 26/06/2020 | 13:39

Tragedie în Argeș, după ce o fată de doar 10 ani a murit după ce a fost lovită de un mânz în zona toracelului. Copila a intrat ulterior în stop cardio-respirator, a fost preluată de o ambulanță SMURD, dar nu a mai putut fi salvată de medici.

VEZI AICI: TRAGEDIE LA CLUJ! AU VRUT SĂ FURE MIREASA, DAR MASINA IN CARE SE AFLAU A FOST LOVITA DE UN CAL! CUM S-A TERMINAT TOTUL

Nenorocirea a avut loc în comuna Schitu Golești, județul Argeș. Copila ar fi mers alături de tatăl ei în curtea unui vecin. Bărbatul avea de muncă, iar acolo s-a petrecut incidentul.

Fata nu s-ar fi simțit rău după incident, dar la câteva ore distanță a început să acuze dureri insuportabile în zona pieptului. Mama ei a sunat la 112, iar un echipaj a ajuns rapid la fața locului. S-a constatat că micuța era deja în stop cardio-respirator.

NU RATA: SCENELE GROAZEI AU DEVENIT VIRALE PE INTERNET! UN ROMÂN A LOVIT CU BESTIALITATE UN CAL, FOLOSIND UN PAR!

Copila din Argeș avea toracele fisurat!

Doctorii au început manevrele de resuscitare, în drum spre Spitalul de Pediatrie Pitești. În unitatea medicală procedurile au continuat, dar fata nu a mai putut fi salvată. Cadrele medicale au precizat că avea toracele fisurat.

NU RATA: COPIL DE SASE ANI, IN SPITAL DUPA CE A FOST LOVIT IN FATA DE UN CAL

Autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă în acest caz, iar în scurt timp vor stabili cu exactitatea cauza decesului.