Despre cine va vorbi Oana Zăvoranu în următorul episod al emisiunii sale online ”Este o fetișoară care acum șapte ani a venit timid de pe boxe”

Publicat: 22/12/2020 | 19:26

Oana Zăvornu a postat teaserul celui de-al doilea episod din emisiunea sa online. Se pare că actrița o va lua la „rost” pe Adelina Pestrițu în show-ul de miercuri seară.

Oana Zăvoranu și-a lansat o emisiune online pe contul ei de YouTube, acolo unde promite să „demaște” mai multe persoane din online, care, spune ea, nu sunt deloc un exemplu de urmat pentru oameni și nu trebuie numite „influenceri”. În primul episod, „Querida” a criticat-o dur pe fiica lui Petre Roman, Oana. Acum, i-a venit „rândul” Adelinei Pestrițu.

„Pinochio face reclame multe la tot ce se poate pe contul ei de instagram. Ei nu-i place să se porcească cu nimeni și atunciea pur și simplu a pus „batista pe țambal”, cum face, dacă se „impute” treaba.

Pinochio e genul care spune:

-Băi, nu te știu, nu te-am văzut în viața mea.

-Păi cum, măi, că ți-ai luat vreo câteva sute de „coco”.

-De la mine? Poate vrei să te dau și în judecată.”

Este o fetișoară care acum șase-șapte ani  a venit timid de pe boxe. L-a „hohalit” pe Vârciu, ba îl iubea, ba nu-l iubea. După o poveste dedragoste, o căsătorie și așa mai departe, s-a dus și l-a vândut pe Vârciu.”, spune Oana Zăvoranul în teaserul emisiunii care va apărea miercuri la ora 19:00 pe contul ei de YouTube.

CITEȘTE ȘI: Oana Zăvoranu le-a criticat dur pe Bianca Drăgușanu, Andreea Bălan și Inna! Ce a putut să spună despre prietena ei, alături de care a fost surprinsă la restaurant

Printre vedetele online pe care Oana Zăvoranu le critică dur se numără și Cristina Ich, Alina Ceușan, Anda Adam și Andreea Bănică.