Despărțiți sau împreună?! Adevărul despre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

Publicat: 26/12/2019 | 11:57

Continuă ”telenovela” împăcărilor și despărțirilor dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua. Problema admiratorilor este aceea că și-ar dori ca vedetele să rămână împăcate ”pentru totdeauna”, însă există și ipoteze ceva mai pesimiste.

Totuși, Carmen și Culiță au reconsiderat, la un moment dat, dându-și seama că au mai multe lucruri în comun decât au crezut atunci când au decis să pornească pe drumuri separate. Amintiri dulci care nu pot fi trecute cu vederea, compromisuri, de o parte și de alta, pasiune nestăvilită, iată ingrediente care au făcut ca relația să se înfiripe din nou. Ei bine, fanii vedetelor primesc o veste cum nu se poate mai bună. Carmen și Culiță pleacă, împreună, în turneu.

Pe data de 18 ianuarie a anului viitor, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se vor afla la Londra, pentru a cânta comunității de români, iar o astfel de informație nu face altceva decât să confirme că relația merge mai departe. Atât artistic, după cum se poate constata, cât și – subiect ”fierbinte” – din punct de vedere sentimental.

”Culege roadele succesului și fii un om fericit!”

Carmen de la Sălciua s-a decis în toamna acestui an să îi mai acorde o șansă fostului soț, fiind și prima care a publicat fotografia cu ea și fostul ei soț, dar și un mesaj emoționant, la scurt timp atât de mediatizata împăcare.

Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind! La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! ???? Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul lui  Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp.