Despărțirea e, de fapt, divorț?! Răzvan Simion și Lidia Buble s-au căsătorit în secret?!

Publicat: 09/06/2020 | 09:00

Despărțirea momentului din showbizul românesc generează numeroase controverse. În anul 2018, Lidia Buble și Răzvan Simion își uimeau fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii inedite, din Maldive, în care artista s-a afișat într-o rochie albă, cu un buchet de flori în mână și o coroniță din flori pe cap. 

Imaginile de la vremea respectivă au fost unele extrem de controversate și discutate, întrucât toată lumea s-a gândit că nunta din Maldive dintre Lidia Buble și Răzvan Simion e „pe bune”, mai ales prin prisma faptului că toate detaliile din fotografii erau extrem de reale: de la ținutele celor doi, până la locație, atitudine, absolut totul ne ducea cu gândul la o super-nuntă.

NU RATA – BREAKING ÎN SUBIECTUL MOMENTULUI! LIDIA BUBLE ȘI RĂZVAN SIMION S-AU ÎMPĂCAT!? SEMNELE CĂ CEI DOI SUNT DIN NOU ÎMPREUNĂ

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret?

Întrebarea de pe buzele tuturor este, în aceste momente, dacă nu cumva despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion este un divorț. Cu toate acestea, se pare că este vorba doar despre o simplă despărțire, întrucât artista povestea, imediat după ce imaginile din 2018 făcuseră vâlvă, că tot ce s-a întâmplat în Maldive a fost ceva „de probă”, pentru a se pregăti de ziua cea mare.

‘Vacanța din Maldive a fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o până acum, de când eu și Răzvan am început să călătorim și să ne petrecem timpul liber împreună. Aceasta a reprezentat, de fapt, cadoul lui de ziua mea. Am visat la destinația asta, iar iubitul meu a făcut să se împlinească.

CITEȘTE ȘI – CUVINTE DURE CU SUBÎNȚELES SPUSE DE FOSTA SOȚIE A LUI RĂZVAN SIMION DESPRE LIDIA BUBLE: ”RÂNJETUL STRÂMB AL MĂȘTII NU O SĂ…”

Nu am făcut nici o nuntă, doar câteva ședințe foto și video, pentru a păstra, ca amintire, momentele petrecute acolo. Când și dacă vom face nunta, cu siguranță, va fi cu familiile, cu toate rudele și prietenii, și nu vom ține secret. O nuntă, așa cum m-au învățat și îndrumat părinții, se face «ca la carte», în nici un caz departe de cei dragi sau de țară, mai ales că, eu sunt strâns legată de ei și de toată familia, de altfel. Atât rochia mea cât și ținuta lui Răzvan ne-au fost oferite de cei de acolo pentru a ne încadra mai bine în peisaj’, a declarat Lidia Buble, la vremea aceea pentru dcnews.ro.