Despărțire-șoc în showbiz-ul românesc! Vedeta i-a dat papucii iubitului din cauza.. cățelului

Publicat: 21/12/2019 | 10:39

Ela Voineag a devenit cunoscută grație materialelor și interviurilor pe care le realizat la MTV. În prezent este o actriță apreciată. Invitată la un post de televiziune, vedeta a vorbit despre relațiile ei, dar și despre cățelul Igor, un Pug pe care îl iubește mai mult decât orice pe lume.

De altfel, Ela Voineag a și renunțat la unul dintre iubiți din cauza faptului că bărbatului nu-i plăceau câinii.

Avem nevoie de un animal de companie cu care să fim compatibili. Avem nevoie şi de bărbaţi, dar să fie buni şi să le placă animalele. Eu am renunţat la un tip care chiar îmi plăcea foarte mult, pentru că am încercat… şi el a încercat. Dar dacă el nu era cu câinii? L-a plimbat, şi-a dat silinţa. Dar, la un moment dat, dacă nu suporţi câinii, când te pui în pat şi vine câinele şi se aşează cu fundul pe tine, înţeleg şi că nu îţi convine chestia asta. Dar eu am poze cu Igor peste tot pe social media. Aşa că, cui nu îi convine, să ştie din start în ce se bagă”, a spus actriţa.

(VEZI AICI: DANIELA CRUDU S-A DESPĂRȚIT DE IUBITUL MILIONAR! CARE E MOTIVUL SEPARĂRII: “M-AM SĂTURAT SĂ…”)

Dormim amândoi în acelaşi pat. Evident, are şi pătuţul lui, dar în patul meu este cel mai bine, pe perna mea este cel mai bine. Dacă se poate să mă trezesc cu fundul lui direct în cap, este perfect. Asta este o rasă care ori îţi place foarte mult, ori te enervează foarte tare. Şi nu îi judec nici pe cei care sunt deranjaţi de pugi. Pentru că, de exemplu, sforăie foarte tare. Dar sforăie exact ca un om. Chestie care, dacă stau singură, pe mine mă linişteşte. Deja eu am ajuns să îmi fie foarte greu să adorm fără el. Şi mai are o chestie foarte simpatică: cum eu dorm pe o parte, se întoarce şi el cu spatele şi îşi mulează coloana direct pe coloana mea, se lipeşte. Şi, îţi dai seama, eu aşa m-am obişnuit şi îmi place foarte mult. Dar s-a întâmplat să mai doarmă o prietenă la mine şi să o calce pe nervi. Să zică că nu suportă că se lipeşte de ea, îi miroase gura, sforăie… asta e”, declară Ela Voineag.