Despărțire-șoc în showbiz! Lino Golden și Andra Ghinea nu mai formează un cuplu. Semnele rupturii sunt clare

Publicat: 27/08/2020 | 15:44

O nouă despărțire în showbizul românesc. Lino Golden și Andra Ghinea, tânăra cu care cântărețul formează un cuplu de câțiva ani, se pare că s-au despărțit definitiv.

Deși au petrecut pandemia împreună și au părut mai apropiați ca niciodată, Andra și Lino se pare că s-ar fi îndepărtat de tot în ultima perioadă. Lino Golden a decis să șteargă toate pozele cu tânărul designer de modă și să îi dea unfollow pe Instagram. Partea cea mai complicată și mai greu „de șters” este tatuajul pe care artistul l-a făcut în urmă cu ceva timp cu chipul Andrei Ghinea pe corpul său.

”Am decis să o tatuez pe Andra Ghinea pe mine și am doar persoane importante tatuate pe mine: mama, tata, Alex Velea și acum a venit rândul Andrei. Sper că v-am lămurit”, a declarat Lino în urmă cu ceva timp.

Andra Ghinea nu a șters pozele cu Lino

Cu toate acestea, Andra Ghinea nu a procedat la fel de impulsiv precum fiul adoptiv al lui Alex Velea. Fashionista a lăsat fotografiile în care apare alături de fostul ei iubit pe contul său de socializare. În schimb, și ea l-a șters pe Lino din lista celor pe care îi urmărește pe Instagram.

Jador și Lino Golden, succes răsunător cu piesa „Dau moda”

În doar 24 de ore de la lansarea care a avut loc pe 15 martie, varianta manea a piesei „Dau moda”, cântată de Jador și Lino Golden a reușit să strângă nu mai puțin de 1 milion și jumătate de vizualizări și cu toate că au trecut mai bine de două luni de la lansarea pe Youtube, numărul vizualizărilor crește văzând cu ochii.