Despărțire în showbiz! Andreea Antonescu și Ștefan Manolache nu mai formează un cuplu

Publicat: 06/01/2020 | 15:21

Primele zile ale anului 2020 aduc și prima despărțire din showbiz-ul românesc. Se pare că Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au decis să încheie relația pe care o aveau. Conturile personale de Instagram au fost cele care au sugerat pentru prima dată această ruptură, dispărând pozele de cuplu ale celor doi. (CITEȘTE ȘI: ”TATUATORUL GROAZEI” – POVESTEA INCREDIBILĂ A LUI TIBOR SZENTE)

Andreea Antonescu a fost cea care a rupt tăcerea și a confirmat despărțirea. „Da, ne-am despărțit. Noi am decis ca în relația pe care o avem să stăm atât timp cât ne simțim bine amândoi. Ieri am fost la Iași, am discutat și… ne-am despărțit. Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare acum pentru mine, nu mai sunt într-o relație cu Ștefan”, a declarat vedeta pentru Wowbiz. (VEZI ȘI: ANDREEA ANTONESCU, ÎNSĂRCINATĂ?! “M-AU NĂPĂDIT POFTELE!” CONTEXTUL ÎN CARE A FĂCUT AFIRMAȚIA)

Relația celor doi a început acum câteva luni, chiar dacă Andreea este căsătorită în acte încă cu Traian Spak, alături de care are și o fetiță. Însă doar actele îi mai leagau, ei rupând legăturile de luni bune. Relația cu Ștefan Manolache a urmat la câteva luni după despărțirea definitivă de Traian.