Despărțire în lumea muzicii populare! O artistă celebră s-a despărțit de iubitul ei, după 4 luni de  la logodnă 

Publicat: 29/04/2021 | 07:31

A fost cerută în căsătorie, dar la doar câteva luni bărbatul și-a dat seama că a făcut o greșeală. Interpreta de muzică populară are inima frântă, dar încă mai speră la o minune. Ionela Guzic nu vrea să accepte că bărbatul care i-a fost alături în ultimii ani nu mai e în viața ei. 

La cei 31 de ani pe care-i are, Ionela Guzic spera să se așeze la casa ei și să-și facă un rost în viață, așa cum se zice în bătrâni. Doar că cel care trebuia să o facă fericită până la adânci bătrâneți s-a răzgândit. În urmă cu patru luni, artista trăia unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei, bărbatul pe care-l iubea de șase ani o cerea în căsătorie. Nimic mai plăcut! Nici nu a stat pe gânduri și a acceptat imediat să devină femeie căsătorită. Doar că, cel mai probabil, pentru omul de lângă ea, după ce a trecut entuziasmul cererii, s-a izbit de realitate. Drept urmare, bărbatul s-a răzgândit și a părăsit-o pe cântăreață.

CITEȘTE ȘI CINE ESTE CÂNTĂREAȚA DE MUZICĂ POPULARĂ CARE LUCREAZĂ LA TERAPIE INTENSIVĂ LA SPITALUL FLOREASCA

Ionela Guzic: „Eu încă îl mai aștept”

Artista mărturisește că nu se aștepta la un asemenea deznodământ și are sufletul rupt în bucăți, dar încă îl așteaptă. Speră ca această decizie să nu fie una definitivă și să se împace.

”Când s-a văzut în fața faptului împlinit a zis că nu mai vrea (n.red. să se căsătorească cu ea). Am fost șase ani împreună. Probabil nu-și vedea viața alături de mine, dar cu toate acestea, știu sigur că nu are pe altcineva.
Eu încă îl mai aștept. Nu sunt pregătită să cunosc pe altcineva. Sufletul meu este cioburi”, a spus tânăra artistă, în direct, ”La Măruță”

VEZI ȘI AUREL PĂDUREANU REGRETĂ CĂ A APELAT LA GIGI BECALI. ARTISTUL ȘI-A GĂSIT O LOCUINȚĂ ȘI NU MAI ARE NEVOIE DE AJUTOR: „VREAU SĂ-I CER SCUZE LUI GIGI BECALI”

Sursă foto: instagram.com/ionelaguzic/