Despărțire în lacrimi. Bianca și Livian de la “Puterea Dragostei” și-au spus “ADIO”! “Sunt șocată!”

Publicat: 10/02/2020 | 20:50

Bianca Comăneci și Livian Nelson Pop s-au cunoscut în show-ul “Puterea Dragostei” și au început să formeaze un cuplu. Recent, însă, cei doi s-au despărțit, iar tânăra este distrusă de durere. Cel care a pus punct relației a fost Livian, care s-a aflat în postura de a alege între Bianca și familia sa. Bruneta chiar a plâns în fața camerelor de filmat, potrivit wowbiz.ro.

(VEZI AICI: LIVIAN DE LA “PUTEREA DRAGOSTEI”, MĂRTURISIRI DESPRE SÂNII IUBITEI SALE, BIANCA. “AM PUS MÂNA. SUNT MICI ȘI…”)

Bianca: Nu vreau să trag de tine, să te forțez, să mă rog de tine.

Livian: Nu am așteptările astea.

Bianca: Dacă simțeam asta făceam… am știut, am știut că tu nu spui. Îmi tot vin în minte imagini și îmi vine să plâng, dar nu altceva. De ce-i acum nu-mi vine să plâng. Am învățat câte ceva. Poate așa a fost să fie. Mi te-a adus Dumnezeu, am învățat, am avut momente frumoase. Eu sunt ok. O să plâng dar, o să-mi treacă.

Livian: Nu a luat nimeni pe nimeni. Eu oricând o să fiu pentru tine. Mă uit la tine și mi-e ciudă când te văd cum ești, dar în același timp sunt și mândru.

Bianca: Nu m-aș fi gândit, de aia sunt așa șocată.

Livian: Eu știam foarte bine cum e situația și o dată ce ieșeam, eu trebuia să renunț ca să fiu cu tine. Și acum am așteptat.

(NU RATA: CUM ARATĂ MAMA LUI LIVIAN DE LA PUTEREA DRAGOSTEI! TOATA LUMEA ÎL ȘTIE PE TATĂL LUI, NELSON MONDIALU!)

Andreea Mantea, surprinsă de vestea despărțirii!

Andreea Mantea a fost, la rândul ei, surprinsă că Bianca și Livian s-au despărțit. Prezentatoarea show-ului a încercat să afle care sunt motivele separării, ocazie cu care le-a permis celor doi concurenți să stea puțin timp împreună, pentru a reflecta mai bine asupra deciziei.

Livian: Se cunoaște foarte bine situația de acasă. Dacă vreau o familie cu ea, renunț la familia mea de acasă. Și nu e asta problema. Când am fost conștient de chestia asta.

Andreea Mantea: Cum adică nu o să fie? De ce să nu fie?

Livian: Ea este o femeie care conduce, care e tare, e capabilă de multe.

Andreea Mantea: De asta ai ajuns să iubești.

Livian: Simt că m-am pierdut și eu pe mine. În ultima perioadă nu am mai fost eu. Ea este prima femeie pe care o iubesc, dar m-am pierdut pe mine. Ea, ca să fie bine trebuie să nu fie ea și ne batem cap în cap. Clacăm amândoi. Acum sunt în poziția în care trebuie să aleg între cele mai importante femei din viața mea. Nu mi-a cerut nimeni așa ceva. Bianca este perfectă. Asta e mai dureros că… nu știu. Mi se pare că e o iubire imposibilă.