Despărțire de proporții la Hollywood! Forest Whitaker și Keisha Nash au semnat actele de divorț

Publicat: 19/04/2021 | 16:41

Anul 2021 pare să fie un an al divorțurilor în showbiz-ul internațional. Actorul Forest Whitaker este de acum un bărbat singur. Divorțul de fosta soție a fost finalizat în urmă cu patru zile, iar cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Căsnicia dintre Forest Whitaker și Keisha Nasheste a fost pusă pe butuci încă din anul 2018, atunci când pentru prima dată actorul a solicitat divorțul. Aproape trei ani mai târziu lucrurile s-au concretizat, iar din data de 15 aprilie căsnicia celor doi a fost desfăcută. (CITEȘTE ȘI: SARAH SHAHI ȘI STEVE HOWEY AU SEMNAT ACTELE DE DIVORȚ, IAR CUSTODIA CELOR 3 COPII ESTE COMUNĂ. S-A AFLAT ȘI CUM ȘI-AU ÎMPĂRȚIT AVEREA)

Forest Whitaker și Keisha Nasheste au optat pentru o despărțire amiabilă, ambii fiind de acord că lucrurile nu mai funcționau așa cum trebuie. Cei doi au spus că au apărut „diferențe ireconciliabile între ei, care au dus la deteriorarea iremediabilă a căsătoriei”. Se pare că deși au încercat, relația lor nu se mai putea resuscitat așa că au luat-o pe drumuri diferite.

Divorț la Hollywood

Forest Whitaker și Keisha Nasheste au optat pentru un divorț pașnic, cu ușile în închise, și-au împrțit ce aveau de împărți și au pus punct relației. Fostul cuplu s-a întâlnit pe platoul filmului „Blown Away” în 1994 și ulterior au început o relație.

Cei doi au împreună două fiice, Sonnet și True, iar fiecare mai are un copil din relațiile anterioare. Cei doi s-au despărțit amiabil, respectând relația de lungă durată pe care au avut-o. În cea mai recentă apariție televizată actorul Forest Whitaker a preferat să nu vorbească despre acest subiect și s-a limitat la a împărtăși noile sale proiecte.

(VEZI ȘI: KIM KARDASHIAN A PRIMIT O LOVITURĂ CRUNTĂ DIN PARTEA LUI KANYE WEST: “ÎNAINTE SĂ SOLICITE DIVORȚUL, EL ȘI-A SCHIMBAT NUMĂRUL”. DECIZIA INCREDIBILĂ LUATĂ DE RAPPER)

 

Sursa foto: Instagram