Despărțire-bombă la Survivor România! Războinica Adriana i-a spus „pa-pa” iubitului american

Publicat: 01/08/2020 | 17:59

După o relație de mai bine de jumătate de an, Adriana de la Survivor România i-a spus adio iubitului american, după ce i-a făcut acestuia o vizită în Italia. Războinica susține că bărbatul a cucerit-o încă de la început și s-au cunoscut pe rețelele de socializare.

Adriana de la Survivor România și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum și-a cunoscut iubitul, dar și despre despărțirea dintre ei.

Pentru wowbiz.ro, Adriana a făcut cele mai sincere declarații și a vorbit despre modul în care a început relația dintre ea și Stanley.

”Ne-am cunoscut în septembrie! Inițial, am vorbit doar pe Instagram. Mi-a plăcut de el, fiindcă aveam ce să discutăm, a fost și primul în fața căruia m-am deschis și i-am povestit trăirile mele. El este înrolat la forțele armate americane, US Marine, și este cantonat timp de trei ani în Italia, la Catania. Relația noastră s-a dezvoltat frumos, drept dovadă că Stanley a venit și în România să mă vadă în perioada Sărbătorilor de iarnă, cu puțin timp înainte de a pleca la Survivor. De atunci, ne-am apropiat și mai mult. Aș fi vrut să mă duc la el, dar cum s-au închis granițele din cauza coronavirusului, a trebuit să anulez biletele.

Însă, abia aștept să ne vedem. Până atunci, vorbim doar prin skype. El a învățat câteva cuvinte în limba română și comunică mai mereu cu Eva, și mă încurajează pe mine să depășesc perioada aceasta dificilă”, a declarat Adriana pentru WOWbiz.ro la vremea respectivă.

Adriana i-a spus adio iubitului american

Războinica a povestit de ce anume a ales să pună capăt relației cu americanul Stanley. Aceasta a declarat pentru sursa respectivă că a descoperit la iubitul său lucruri ce nu i-au fost pe plac.

”De curând, m-am întors din Italia. M-am dus să îl văd pe Stanley, mai ales că îmi era foarte dor de el, după atâta vreme în care nu ne-am întâlnit. Din păcate, la fața locului, lucrurile nu au decurs așa cum mi-aș fi dorit eu, am descoperit la el o latură care nu mi-a plăcut deloc. Am mai trecut prin perioade dure în viața mea și nu mai vreau…îmi doresc să fiu fericită și atât!  În atari condiții, am decis să mă despart de Stanley și să îmi văd de drumul meu. Totul s-a terminat. Sincer, nu regret nimic”, a mai spus aceasta.