Designerița acuzată că și-a ”tradus” soțul cu un membru al Guvernului a pierdut procesul pentru copii! Judecătorii au hotărât să…

Publicat: 20/12/2019 | 23:01

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră din procesul în care este implicată una dintre cele mai renumite designerițe din România. Creatoarea de modă care a fost acuzată că și-a părăsit familia pentru un fost membru al Guvernului a pierdut prima „bătălie” din ”războiul” pe care-l poartă cu tatăl copiilor ei. (CITEȘTE ȘI: SOCRUL ANDREEI BĂLAN A SĂRIT CU UN CUȚIT LA SOȚUL VEDETEI)

După ce și-ar fi părăsit soțul și cei doi copii, dar și domiciliul conjugal, pentru a continua legătura cu fostul membru al Executivului, designerița ar fi început un adevărat război în instanță. Celebra creatoare de modă își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie. (NU RATA: DE CE S-A ”SPART” DE FAPT 5GANG)

Ce au decis magistrații

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare despre mega-controversa amoroasă în care este implicată celebra creatoare de modă care a îmbrăcat, de-a lungul carierei, mai multe vedete de la Hollywood.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, judecătorii s-au pronunțat, zilele trecute, cu privire la cererea de emitere a ordonanței preşedinţiale pe care  designerița a depus-o la Judecătoria Sectorului 1 din București. Magistrații au respins ca inadmisibilă acțiunea creatorei de modă.(NU RATA: A ÎNCEPUT RĂZBOIUL PENTRU CUSTODIA COPIIILOR! DESIGNERIȚA ACUZATĂ DE INFIDELITATE LE-A CERUT JUDECĂTORILOR SĂ…)

Soluția pe scurt: Respinge cererea având ca obiect ordonanţă preşedinţială, ca inadmisibilă. Cu apel în 5 zile de la pronunţare, care se exercită prin depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Celebra creatoare de modă își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie

Escapadă în Londra!

Potrivit unor informații sosite pe celebra adresă pont@cancan.ro, designeriţa și-ar fi cunoscut iubitul, un fost membru al Guvernului, la Londra, în luna martie, la o conferință a Tinerilor Lideri Europeni (European Young Leaders), care s-a întins pe durata a două zile. Între cei doi ar fi existat o atracție incontestabilă, pentru că, la nici 24 de ore după ce s-au cunoscut, ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună.

Ar fi plecat în grabă de la petrecere și ar fi trăit clipe de vis chiar în locul unde creatoarea era cazată, Qbic Hotel. Distracția s-ar fi întins până dimineața, atunci când fostul membru al Guvernului ar fi plecat din cameră, în jurul orei 5:30 dimineața, obosit după o noapte complexă. (NU RATA: CUM S-AU DAT DE GOL CELEBRA DESIGNERIȚĂ & FOSTUL MEMBRU AL GUVERNULUI)

Celebra designeriță și iubitul, fostul membru al Guvernului, s-au fotografiat la conferință

Inna și Antonia se îmbracă de la ea

Printre româncele care au descoperit-o pe celebra designeriță se numără și Inna, Antonia și Brigitte, ex-soția lui Ilie Năstase. Nu de puține ori, au mers la atelierul ei pentru a-și alege rochii pentru diverse evenimente. Inna și-a achiziționat chiar și un top, asemenea celui purtat de Kendall Kardashian la ședința foto pentru un concert din America.

În ciuda faptului că le-a îmbrăcat pe Jennifer Lopez, Eva Longoria, Sofia Vergara și pe multe alte actrițe de la Hollywood, creatoarea de modă are prețuri destul de accesibile la rochiile pe care le lucrează, acestea nefiind cu mult mai piperate față de cele ale altor designeri români. (NU RATA: ALEXANDRU ARȘINEL, DECLARAȚII SFÂȘIETOARE LA DOI ANI DE LA MOARTEA STELEI POPESCU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)