Deși e însărcinată în 8 luni, Daniela Iliescu îi surprinde pe Culiță Sterp cu o veste șoc: „Nasc în trei săptămâni!”

Publicat: 10/05/2021 | 12:22

Faimoșii au câștigat, duminică seară, proba de comunicare, iar acest lucru le-a permis să aibă o conversație în timp real cu cineva drag. Daniela Iliescu a fost la un pas să îi provoace lui Culiță Sterp, un „atac de cord”, în timpul conversației.

După ce imaginile au apărut la TV, Daniela a postat întreaga conversație pe rețelele de socializare. La un moment dat, tânara viitoare mămică îi spune lui Culiță că naște în trei săptămâni.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Cătălin Moroșanu, după experiența de la Survivor România: ”Nu mă așteptăm să fie așa de grave”

„Suntem toți bine, să nu îți faci probleme. Eu sunt foarte bine, mai am trei săptâmâni”, i-a scris Daniela lui Culiță. „Iubirea mea, te iubesc mult și mi-e dor de tine”, a răspuns el. „Da vreau și tu să fii bine”, adaugă ea.

Într-un moment de claritate, Culiță observă greșeala. „Cee, doar trei? Auleo! Ok”, exclamă el. „Cinci, am greșit, sorry”, îl lămurește ea amuzată.

Mesaje postate de Daniela ( sursa foto Instagram )

Culiță este unchi

Cântărețul a mai rugat-o pe Daniela să se gândească la un nume pentru băiețelul lor, pentru că el nu are nicio idee. Viitoarea mămică a mărturisit că știe deja numele micuțului, care urmează să vină pe lume, pentru că deja a avut un vis semnificativ, dar nu l-a dezvăluit.

Vestea care l-a emoționat însă cel mai tare pe Faimos a fost faptul că a devenit unchi.

Daniela Iliescu l-a anunțat pe Culiță Sterp că sora lui, Ileana, a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă, pe care o va boteza Carla.

„Am reușit să vorbesc cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea.

Mi-a spus că am devenit unchi. Este ceva minunat și am o nepoțică pe nume Carla. Este fetița surorii mele Ileana și abia aștept să ajung acasă să o iau în brațe”, a spus Culiță Sterp, la Survivor.

Nu rata: Zanni, „pus la punct” de o Faimoasă, la Survivor. Gestul surpriză al Irishei, înainte să părăsească competiția: „Le-am zis băieților că…”