Deși are doar trei anișori, fetița Biancăi Drăgușanu se impune deja în fața mamei sale: ”M-a înnebunit!”

Publicat: 29/02/2020 | 19:47

Deși are doar trei anișori, fetița Biancăi Drăgușanu se impune deja în fața mamei sale. Sofia face numai ce vrea ea, iar mămica ei se supune!

Bianca Drăgușanu și-a dorit enorm de mult să devină mămică. Dar mai ales să fie mămică de fetiță! Iar visul ei s-a împlinit atunci când a adus-o pe lume pe Sofia. Vedeta și-a dorit să aibă o prințesică, dar… socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Micuța are un caracter puternic, deși are doar trei anișori! (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI S-AU DESPĂRȚIT DIN NOU? SEMNELE CARE INDICĂ PROBLEME ÎN PARADIS)

”Nu prea mai fac rochii de fetițe din cauza Sofiei. Nu vrei să știi ce mi-a făcut ultima dată, la ziua ei. I-am pregătit trei rochițe în culorile albastru, portocaliu și roșu, că așa a vrut. M-a înnebunit! Când am ajuns la locul de joacă nu a vrut să se îmbrace în nicio rochiță, așa că am îmbrăcat niște pijamale, efectiv. Trebuia să mai filmăm și pentru o emisiune, m-am supărat pe ea.

I-am zis că până când nu împlinește patru ani și vom putea să ne înțelegem cum trebuie, nu-i mai fac nicio rochiță. Bine, exagerez, i-am mai făcut, dar defilează cu ele doar în atelier. Eu sunt zodia Pești, ea este Balanță, trebuie să înțeleagă că nu poate să supună pe toată lumea. Eu sunt acel om pe care nu poate să-l supună și de aici apar conflicte. Cu mine seamănă, recunosc, îmi asum. În ultima vreme avem conflicte verbale, ne contrazicem, așa, un pic, chiar dacă are trei ani și ceva”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru Libertatea.

Cele mai multe dispute nu apar, însă, la alegerea hainelor, ci atunci când vine vorba despre pieptănatul părului. Sofia nu vrea să stea la pieptănat și mămica ei trebuie să apeleze la diverse metode. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU REFUZĂ SĂ MAI VORBEASCĂ DESPRE ALEX BODI: ”MĂ CONCENTREZ ASUPRA A CEEA CE CONTEAZĂ! BUSINESS, COPIL ȘI CAM ATÂT…”)

”Fug după ea cu peria prin casă și îi explic de fiecare dată, în toate felurile posibile, că trebuie să fie pieptănată, că există atâtea prințese care au codițele împletite și pieptănate. Mai trecem și în extrema cealaltă în care îi explic că sunt niște păduchi mici care se pot instala în cap dacă nu își periază părul în fiecare zi. În general, o conving alergând cu peria sau pieptănând câinele înainte, după care vrea ea și ea. Sinceră să fiu, coafura care o definește pe fiica mea este coafura pe care o are mama, adică un moț în vârful capului. Zici că e un ștrumf”, a mai spus Bianca Drăgușanu.