Descoperirea șocantă a unei românce din Italia. Femeia și-a văzut soțul mort într-un accident, când se întorcea acasă

Publicat: 13/03/2020 | 19:30

Tragedie românească, în Italia! O femeie care se întorcea spre casă cu mașina a trăit drama vieții sale. Românca a văzut mașina soțului său oprită în parapeți, iar pe bărbat, fără viață, căzul cu capul pe volan. 

O româncă din Italia a trăit drama vieții sale! Femeia se întorcea de la serviciu atunci când, pe marginea străzii, a recunoscut mașina soțului său. Autoturismul a fost implicat într-un cumplit accident, iar bărbatul nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Presa din Italia informează că mașina condusă de soțul româncei, care era român și el s-a izbit cu putere de parapeții de pe lângă șosea, după ce acesta a pierdut controlul volanului. Se pare că bărbatul care lucra într-o companie și-a anunțat șefii că nu se simte prea bine și, pentru că acuza de ieri dureri în piept și o stare generală de rău, le-a cerut acestora să plece mai devreme cu o oră de la serviciu.

Românca avea același traseu ca al soțului său, iar în momentul în care l-a văzut pe acesta cu capul pe volan și fără viață, a împietrit, scena fiind una extrem de dureroasă, după cum mai relatează presa din Italia.