Descoperire șocantă în Timișoara. Ce a au găsit polițiștii în casa unui bărbat care nu mai fusese văzut din 2017

Publicat: 05/02/2020 | 10:37

Sesizați de o rudă a celui dispărut, polițiștii din Timiș au mers la locuința acestuia și a avut parte de o surpriză macabră. Bărbatul nu mai fusese văzut din… 2017, iar  anchetatorii au ridicat din locuință mai multe oseminte de proveninență umană.

Poate părea paradoxal, însă bărbatul de 64 de ani, neavând aparițători, așa cum au declarat reprezentanții Poliției Timiș, nu mai fusese văzut din 2017. Un verișor de-al său – în vârstă de 56 de ani – a luat decizia de a alerta autoritățile, iar acestea au intervenit de urgență. Osemintele găsite în respectiva locuință au fost ridicate și predate către Institutul de Medicină Legală.

„Este vorba de un bărbat în vârstă de 64 de ani. Nu are aparţinători. Un verişor al său, un bărbat de 56 de ani, a sesizat organele de poliţie cu privire la dispariţia lui. A spus că nu l-a văzut de foarte mult timp. Nu ştim să spunem cu exactitate de când nu a mai fost văzut. Colegii au fost la apartament, iar într-o cameră au fost găsite mai multe oseminte umane, care au fost ridicate şi predate către IML”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Timiş, potrivit a1.ro.