Descoperire șocantă, în casa lui Gheorghe Dincă! Ce au găsit anchetatorii, în cutia pe care monstrul din Caracal a scris numele amantei

Publicat: 11/02/2020 | 09:35

Apar noi informații în spațiul public, legate de Gheorghe Dincă. Anchetatorii au deschis cutia misterioasă pe care monstrul din Caracal a scris numele amantei, femeia casre i-a fost alături și pe care a tratat-o ca pe o regină. 

Ies la iveală informații prețioase în cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă avea, în casa lui, o cutie pe care scrisese numele amantei sale, femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și căreia îi făcea toate poftele. Cu toate acestea, relația lor nu s-a concretizat niciodată într-o căsătorie, căci pe vremea în care cei doi se iubeau, amândoi erau căsătoriți.

Potrivit informațiilor oferite de presă, anchetatorii au făcut o descoperire cu adevărat interesantă. În casa lui Gheorghe Dincă a fost găsită o cutie misterioasă, pe care monstrul din Caracal a inscripționat numele amantei sale. În cutia respectivă, oamenii legii au găsit multe bijuterii, o rolă de film şi fragmente dentare, după cum informează RTV.

Ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor, despre amanta lui

În urmă cu mulți ani, Gheorghe Dincă s-a iubit cu patos cu o femeie pe care a tratat-o foarte bine. Aceasta le-a declarat anchetatorilor că nu de puține ori făcea de mâncare și îi trimitea lui Dincă. De asemenea, amanta lui Gheorghe Dincă le-a mai spus oamenilor legii că era tratată foarte bine: ori de câte ori venea acasă la acesta, în Caracal, o ducea în cea mai bună cameră, îi vorbea frumos, îi oferea flori și ciocolată. Cu toate acestea, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că nu a intenaționat niciodată să se despartă de soția lui, pentru a se căsători cu amanta.