Descoperire șocantă! Cadavrul unui bărbat a fost găsit în propriul apartament, la doi ani de la moarte

Publicat: 04/02/2020 | 18:25

Descoperire șocantă! Cadavrul unui bărbat din Timișoara a fost găsit în propriul apartament, la doi ani de la moarte. Vecinii au alertat de multe ori Poliția, dar nu s-a întâmplat nimic.

La începutul anului 2018, atunci când și-au dat seama că nu l-au mai văzut de mult timp pe bărbat, vecinii au alertat Poliția. Bărbatul nu răspundea la ușă și avea datorii la întreținere. Ba chiar a fost deconectat de la gaz, la un moment dat. Oamenii legii, însă, au refuzat să facă verificări în acest sens deoarece era nevoie de sesizarea unei rude de-ale bărbatului.

Disperaţi, vecinii au contactat un avocat, pentru a găsi o portiţă legală ca să intre în apartament.

„Am fost contactată de preşedintele asociaţei de locatari şi am hotărât să îl dăm în judecată pe acest bărbat, pentru ca magistraţii să dea un ordin ca să se intre în casă, dar nu s-a întâmplat asta”, a spus avocata Carmen Obârşanu.

Într-un final, vecinii au dat de urma unei rude, care a venit de urgenţă în Timişoara şi alertat Poliţia. Împreună cu oamenii legii, a intrat în apartament, unde l-au găsit mort pe bărbatul de 64 de ani . Cazul este anchetat acum de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Însă, din cauză că trupul neînsufleţit era într-o stare avansată de degradare, nu a putut fi identificat.