Descoperire macabră. Un bărbat din Argeș a sunat la 112 după ce a văzut un cadavru plutind pe râu | VIDEO

Publicat: 03/06/2020 | 11:46

S-a dat alerta în Pitești, în urmă cu puțin timp, după ce un bărbat a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că a observat un cadavru care plutește pe râul Argeș.

Imaginea de groază a apărut în zona barajului de acumulare al râului Argeș.  Imediat, la fața locului s-au deplasat criminaliștii, pompierii, dar și un echipaj SMURD. Cu ajutorul unei bărci pneumatice, pompierii au ajuns până la trupul care plutea la suprafața apei și au descoperit că este vorba despre un bărbat.

Din păcate acesta nu mai prezenta semne vitale și medicii nu l-au mai putut resuscita. Bărbatul a fost extras din apă de pompieri. (CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ! TENTATIVĂ DE SUICID ÎN CENTRUL CAPITALEI. O TÂNĂRĂ DE 22 DE ANI S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL TREI AL UNUI BLOC)

Descoperire macabră pe râul Argeș. Polițiștii continuă cercetările

După descoperirea macabră, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității și a împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului.

Deocamdată, potrivit primelor informații sosite de la fața locului, ar exista și suspiciuni că ar putea fi vorba despre o persoană care s-ar fi aruncat în apă cu intenția de a-și pune capăt zilelor. Aceste suspiciuni nu au fost, până acum, confirmate.

Trupul bărbatului va fi preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, medicii legiști urmând a stabili, astfel, și cauza decesului. (VEZI ȘI AICI: UN BĂRBAT DE 61 DE ANI DIN CLUJ ȘI-A TĂIAT GÂTUL! A LĂSAT UN BILET DE ADIO ÎN CARE…)