Descoperire macabră pe o plajă din Constanța. Un bărbat a fost găsit mort

Publicat: 16/01/2020 | 10:08

Descoperire macabră pe o plajă din cartierul Faleză Nord din Constanța! În această dimineață s-a găsit cadavrul unui bărbat.

În această dimineață, în pe o plajă din cartierul Faleză Nord din Constanța a fost descoperit cadavrul unui bărbat. La fața locului au ajuns de urgență și echipajele de salvare, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, cadavrul a fost descoperit pe plajă de către un martor și tot acesta este cel care a apelat de urgență serviciul 112. Imediat, la fața locului și-au făcut apariția pompierii, dar și medicii Serviciului de Ambulanță Constanța.

S-a intervenit pentru scoaterea la mal a bărbatului și în zadar au încercat medicii să-i ofere primul ajutor, căci acesta a fost declarat decedat. În urma descoperirii șocante, trupul fără viață al bărbatului va fi transportat pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care acesta a murit. Pentru moment, identitatea bărbatului găsit mort nu este cunoscută.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz, mai informează sursa citată.