Descoperire macabră. O profesoară de 50 de ani din Cernavodă, găsită moartă, cu mâinile legate și cu un căluș în gură

Publicat: 08/04/2021 | 12:48

Oamenii legii au făcut o descoperire macabră în Cernavodă. O profesoară de 50 de ani a fost găsită de sora ei fără suflare în propria casă, parțial dezbrăcată și cu un căluș în gură.

Cristina Palu avea 50 de ani şi era profesoară la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia. Aceasta a fost găsită fără suflare în propria sa casă, chiar de către sora ei. Ajunsă la fața locului și neputând intra în locuință, femeia a sunat de urgență la 112.

Femeia a fost găsită cu mâinile legate la spate și cu un căluș în gură

În fața apartamentului profesoarei s-au deplasat imediat echipajele de intervenție, iar după ce au reușit să deschidă ușa, au găsit-o pe femeie decedată, cu mâinile legate la spate, parțial dezbrăcată și cu un căluș în gură.

„În această dimineață, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112 am fost solicitati sa intervenim pentru deblocarea unei uși în Cernavodă. La fata locului s-au deplasat colegii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospeciala de stingere si o autospeciala de descarcerare, și de asemenea în sprijin o ambulanta SAJ.

Sosiți la fata locului, pompierii au deblocat usa cu mijloacele din dotare și în casa a fost găsită o persoana de sex feminin,  în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarata decedata”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.
În urma celor întâmplate, polițiștii au demarat o anchetă pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la moartea femeii. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, criminalul ar fi fost identificat și prins.
Sursă foto: Shutterstock