Descoperire macabră lângă Bârlad. Un bărbat care își plimba câinele a găsit, sub un pod, un sac cu oase umane

Publicat: 17/02/2020 | 07:50

Un bărbat care își plimba câinele în zona Trestiana a avut parte de o descoperire șocantă. Satul Trestiana se află în apropierea municipiului Bârlad, iar în zonă se află un pod care traversează râul. Câinele bărbatului, amușinând pe ici, pe colo, a găsit un sac în care se aflau oseminte, probabil de proveniență umană.

Bărbatul, conform vremeanoua.ro, a sunt imediat la poliție, iar la fața locului au sosit criminaliștii din Bârlad. Aceștia au preluat osemintele, iar ancheta continuă pentru ca acestea să fie identificate. Bineînțeles, au apărut foarte multe întrebări legate de proveniența oaselor și, dacă sunt umane, ce s-a întâmplat și când. Anchtatorii vor încerca să afle dacă este vorba despre o crimă petrecută cu multă vreme în urmă, iar misterul persistă.

„Soția mea mi-a zis că sunt oase de om. Eu am ignorat-o și i-am zis că sunt ale unui animal, până am dat de mandibulă și am zis că nu seamănă cu dinții unui animal” a precizat Daniel D., bărbatul care a descoperit oasele.

„Osemintele au fost ridicate și transmise la expertizã la IML ”Mina Minovici” din Iași. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care au ajuns oasele acolo, ce fel de oseminte sunt, dar și vechimea acestora”, a precizat Loredana Stavăr, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, conform sursei citate.

Sursa foto – vremeanoua.ro