Descoperire de ultimă oră! Ce au văzut în locul în care a murit Răzvan Ciobanu

Publicat: 08/12/2019 | 13:12

Răzvan Ciobanu a murit chiar în a doua zi de Paște, iar vestea șocantă i-a surprins pe toți cei care l-au cunoscut. La 7 luni distanță, la locul tragediei a apărut un monument funerar și un nou mesaj.

Fii puternic, nu pleca! Te voi iubi mereu, îngerul meu„, este mesajul care a apărut pe crucea de marmură, potrivit romaniatv.net.

Citește și: Răzvan Ciobanu, raportul oficial arată că NU a murit pe 29 aprilie. S-a aflat ora exactă a decesului designerului

Pe monument este poza regretatului designer, în formă de inimă, dar şi versurile poeziei  „Gând”, de Nicu Alifantis.

Îmi vine

să desfac aerul,

să rup munții,

să unesc oceanele,

să calc în picioare

toate barierele lumii,

să-mi fac cărare

până la ceruri,

până dincolo de ele

și să strig,

nu pleca!„, este poezia „Gând”, scrisă de Nicu Alifantis.

NU RATA: SCENE TULBURĂTOARE! PĂRINȚII LUI RĂZVAN CIOBANU AU PRIMIT VESTEA, LA 6 LUNI DE LA MOARTEA DESIGNERULUI VESTIMENTAR

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere

Designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi, din primele informații, a reieșit că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București.