Descoperă Cehia Keno! Ssuperloterie pentru momente supernorocoase cât mai dese!

Publicat: 31/03/2020 | 18:49

Norocul e de departe cel mai valoros atunci când îl întâlnești la Superbet! Fie că-ți aduce un câștig uluitor cum numai Superbet plătește, fie că-ți aduce o serie de bilete câștigătoare în urma căreia îți refaci moralul. Pariurile pe numere pe loteriile internaționale sunt tot mai populare în România, iar Superbet are mereu grijă să îți dea cele mai bune cote și să adauge noi loterii în ofertă! Cehia Keno e acum în ofertă și te așteaptă să prinzi primele tale bilete SuperCâștigătoare! Deschide cont la Superbet.ro și profită de fiecare moment în care te simți norocos!

272 EXTRAGERI PE ZI LA CEHIA KENO

De la 02:20 și până la 23:55, la fiecare 5 minute Cehia Keno e loteria are îmbogățește experiența de joc a românilor. Se extrag 12 numere din 60 și cu 1 leu pariat se poate câștiga până la 150.000 Lei pe un bilet! Spre exemplu, dacă pariezi simplu pe 7 numere și aceste numere alese de tine sunt extrase, cota e 100.000! Câștigi un miliard de lei vechi (o sută de mii de lei noi) cu numai un leu pariat. La cât de frecvente sunt extragerile… un asemenea câștig poate fi mai aproape decât crezi. Instalează aplicația cu cea mai bună ofertă de loterii internaționale pe care poți prinde la fiecare 5 minute bilete câștigătoare!

POȚI JUCA SISTEM PENTRU MAI MULTE ȘANSE DE CÂȘTIG

Desigur, ai și opțiunea de a juca sistem. Riscul scade, câștigul potențial e mai mic dar intră în funcțiune și bucuria pe care o ai când pui bilete câștigătoare. Ce SuperStare de bine! Iar pariurile loto au această capacitate de a-ți putea aduce și câștiguri mai dese, chiar dacă, mai mici. Dacă ești deja jucător care pariază pe numere, precis le-ai dat deja acest pont prietenilor. Pariurile pe numere la loteriile internaționale înseamnă și mai multe pariuri “verzi”.

AI ȘI STATISTICI CARE TE POT INSPIRA

Cele mai frecvente 5 numere extra, cele mai rar extrase 5 numere, cea mai frecventă pereche, cea mai rar extrasă pereche sunt între statisticile disponibile pentru Cehia Keno la Superbet.ro pe site și aplicația Superbet Games. Fie că le încerci, fie că te ferești de ele, cu siguranță ele te pot ajuta sa te hotărăști ce joci, în funcție de stilul pe care-l ai sau pe care îți dorești să ți-l formezi. Tu ești cel care găsește combinația avantajoasă între inspirație și strategie.

PRIMELE EXTRAGERI KENO AU AVUT LOC ACUM PESTE 2.000 DE ANI

Poate că ai aflat deja SuperIstoria acestui joc. Se pare că a fost inventat în timul Dinastiei Han, cu aproximativ două secole înaintea anului zero pentru noi românii și civilizația occidentală (inclusiv țările care sunt foste colonii ale puterilor imperiale din Europa). Au trecut aproape două milenii până când el a fost “exportat” de chinezi: în S.U.A. unde a fost dus la mijlocul secolului 19 de muncitorii care trudeau să construiască prima magistrală feroviară ce-și propunea să lege Coasta de Vest cu Coasta de Est. Din America… a ajuns apoi și în Europa unde e azi unul dintre cele mai populare și profitabile jocuri loto. Keno face poate parte deja și din istoria ta de jucător. Dacă nu face, e o perioadă bună să pariezi pe numerele tale favorite și la această SuperLoterie! Bucură-te de experiența Cehia Keno relaxat la Superbet.ro

Joacă mereu responsabil și informat, doar dacă ai peste 18 ani.