Deputatul Pavel Popescu a fost confirmat cu COVID-19. Liberalul a stat lângă Florin Cîțu la ședința de miercuri

Publicat: 11/12/2020 | 16:54

Deputatul PNL Pavel Popescu a anunțat,vineri, pe pagina sa de Facebook că a fost confirmat cu noul coronavirus. Cu două zile în urmă, liberalul a participat la ședința Biroului Politic Național al PNL.

Deputatul se justifică spunând că a purtat mască la ședința de miercuri și că nu a petrecut mult timp alături de colegi.

„ Am fost confirmat + cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Ultimele săptămâni au fost mai intense din prisma activității mele parlamentare și politice (emisiuni TV, întâlniri). Deși am încercat să respect cu sfințenie regulile de protecție, din păcate, virusul nu iartă. În urma expunerii din toată această perioadă, mi-am făcut preventiv câte un test rapid antigen (fabricat în România) și din păcate, chiar dacă sunt asimptomatic, rezultatul celui de ieri a fost unul pozitiv.”, a transmis Pavel Popescu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Pavel Popescu a stat foarte aproape de colegii săi la ședință, în special de Florin Cîțu

Ludovic Orban, la aceeași ședință cu Pavel Popescu

La aceeași ședință d miercuri a participat și Florin Cîțu, care a fost votat pentru funcția de prim-ministru. Popescu a stat aproape de Florin Cîțu. La ședință au participat și Ludovic Orban, dar și Alina Gorghiu.

Mai mult decât atât, Pavel Popescu a declarat, vineri, la Digi 24 că s-a testat destul de des în ultima perioadă cu teste antigen și a respectat măsurile de prevenție.