Deputatul Ion Cupă şi fostul ambasador în Finlanda Cătălin Avramescu s-au înscris în PMP

Publicat: 17/01/2020 | 20:23

Deputatul Ion Cupă şi fostul ambasador în Finlanda Cătălin Avramescu s-au înscris în PMP.

„Vreau să îi mulţumesc colegului care s-a alăturat, începând de astăzi, partidului, domnul deputat Ion Cupă. Începând de astăzi e membru PMP şi mă bucură că un om harnic, de dreapta, vine să întărească echipa noastră de la Camera Deputaţilor şi sunt convins că mesajul pe care îl va transmite astăzi către membrii Colegiului va fi bine înţeles de către toţi membrii noştri”, a spus liderul PMP, Eugen Tomac, vineri, în cadrul Colegiului Naţional al partidului, potrivit gandul.info.

Totodată, şi Cătălin Avramescu, fost ambasador al României şi Finlanda şi Estonia şi fost consilier de stat la Cancelaria preşedintelui Traian Băsescu, s-a alăturat formaţiunii condusă de Eugen Tomac.

„Mulţumesc şi profesorului Cătălin Avramescu, de astăzi, membru al PMP. Mă bucur că s-a alăturat echipei noastre, sunt convins că experienţa domniei sale, exigenţa şi dorinţa de a pune acolo unde este locul acest bloc roşu care este PSD în viaţa politică românească este un obiectiv care merită susţinut în continuare”, a adăugat Eugen Tomac.

Ion Cupă a fost exclus din ALDE, în luna septembrie, după ce acesta a acceptat propunerea fostului premier Viorica Dăncilă de a prelua portofoliul de la Ministerul Energiei.