Deontay Wilder – Tyson Fury! Pe cine pariezi în supermeciul anului la categoria grea?

Publicat: 21/02/2020 | 17:57

Luptele în ring sunt de cele mai multe ori previzibile pentru publicul cunoscător, însă în momentul în care doi coloși ai boxului se întâlnesc într-un meci decisiv pentru centura WBC, lovitura de grație poate să apară în orice moment și să încheie meciul. Sporturile nobile merită atenția noastră, de aceea la Superbet ai posibilitatea să-ți completezi biletul și cu un SuperMeci de box în urma căruia favoritul tău ia titlul, iar tu ții câștigul de pe SuperBilet. Deschide cont acum și pariază la Superbet!

GIPSY KING VREA SUPERGLORIA!

Cei doi giganți ai boxului se bucură de un palmares remarcabil până acum. Tyson Fury (poreclit Gypsy King) a reușit să se facă remarcat în urma victoriei avute în fața marelui campion Wladimir Klitshcko, meci în care showman-ul englez a plecat acasă cu 4 centuri luate de la acesta și cu gloria eternă de a-l învinge pe unul dintre cei mai mari campioni ai tuturor timpurilor la categoria grea. Vezi aici Superoferta pentru Tyson Fury – Deontay Wilder disponibilă online și în agențiile Superbet!

MECI ÎNTRE 2 SUPERGREI NEÎNVINȘI!

Da! Ai citit bine. Nici Fury, nici Wilder n-au pierdut niciodată. Ambii sportivi sunt convinși că vor obține victoria în acest meci, fapt care îi împiedică și pe cei mai mari experți să ofere un pronostic corect. E tipul de meci în care doar flerul  îți poate aduce SuperCâștigul de pe bilet. Superbet îți oferă cele mai mari cote pentru două opțiuni de rezultat final (1, X). Da. Momentan victoria lui Fury este cotată cel mai bine doar prin Knock Out: 6.00 la Superbet! Instalează gratuit aplicația Superbet și lovește cu SuperPariuri de oriunde ești!

SE DĂ LOVITURA DE GRAȚIE ÎNAINTE DE GONG?

Recunoscut în lumea boxului pentru croșeul său de dreapta, Deontay Wilder și-a creat un renume pentru puterea cu care-și lovește adversarii. Cea mai bună dovadă a acestui lucru este clar palmaresul său incredibil de 41 KO din 43 de meciuri, una dintre cele mai remarcabile performațe din lumea boxului, fiind foarte aproape de recordul lui LaMar Clark de 42 KO consecutive, record oprit de cel mai mare boxer al tuturor timpurilor Muhammad Ali. Nici măcar Tyson Fury nu s-a putut feri în primul meci de puterea adversarului său, fiind doborât în ultima repriza de puternicul croșeu de dreapta al lui Wilder. Din fericire pentru sportivul englez, barba de fier și inima de luptător l-au ajutat să se pună pe picioare, terminând meciul la egalitate. Sunt șanse mari și de această dată ca jocul de picioare al lui Fury să nu fie de ajuns pentru a-l împiedica pe Wilder să-l doboare. Ce crezi, va reuși Wilder să-l doboare definitiv de această dată pe Fury? Dacă ești sigur că de această dată lovitura de final va fi decisivă, îți dăm șansa să-ți dublezi câștigurile pentru o victorie a bombardierului american înainte de ultima bătaie de gong.

VIAȚA BATE FILMUL, DAR NU ȘI OFERTA DE PARIURI SPECIALE DE LA SUPERBET !

Desprinse parcă din filmele motivaționale, cei doi combatanți au o poveste incredibilă de viață. Pugilistul american care și-a început cariera ca șofer de tir, s-a apucat de box la 21 de ani, ajungând în prezent campion WBC în cea mai dinamică categorie de greutate din lumea boxului. E clar pentru toți că șofatul unui camion poate fi mai ușor, însă gloria de a fi campion pare să i se potrivească mai bine acestuia. Nici englezul Tyson Fury, nu se lasă mai prejos. După obținerea celor 4 centuri, acesta a fost nevoit să renunțe la acestea din cauza unor probleme medicale, după mai bine de 2 ani de absență, acesta s-a întors mai rotund decât un sac de box, ajungând la 170 kg, o greutate de invidiat în lumea luptătorilor de sumo, dar nu și în cea a boxului. Cu o voință de milioane și un suflet de luptător, acesta a reușit să revină la forma sa inițială de 115kg, aflându-se în prezent din nou în fața unui meci de titlu, definitoriu pentru cariera sa sportivă. E mai mult decât clar ca avem doi sportivi cu suflete de lei, motiv pentru care Superbet îți oferă cele mai bune cote pentru pariurile speciale. Dacă tu crezi în puterea de tatonare a englezului și în jocul de picioare al acestuia, înseamnă că trebuie să-ți încerci norocul pe o victorie la puncte a acestuia sau cel puțin, pe câștigarea primelor reprize ale meciului. Vezi aici cota pentru câștigarea fiecărei reprize din meciul D. Wilder – T. Fury

UN MECI CU MIZE URIAȘE!

Până în prezent nu s-au anunțat cu exactitate SuperMilioanele pe care le primesc Fury și Wilder. Știm înscă că de data asta, banii se împart în mod egal între ei, indiferent de rezultat. Meciul trecut cei doi sportivi au primit o fabuloasă suma de aproape 11.000.000 de lire pentru meciul prestat, un eveniment difuzat si urmărit in toata lumea. De această dată, experții preconizează un meci cu bursa de 6.000.000 de lire, o suma incredibila pentru un al doilea meci de titlu. Cu siguranță pentru cei doi sportivi aceste sume sunt doar niște cifre, având in vedere că Tyson Fury și-a declarat o avere de 40.000.000 $, în timp ce, paradoxal, oponentul său are cu 10 milioane mai puțin. E clar că cei doi sportivi sunt plătiți pe măsură, de aceea noi avem grijă ca și tu să câștigi cât mai mult pentru biletul tău victorios. Suntem conștienți că există și miracole în sport, de aceea îți oferim posibilitatea să-ți înmulțești câștigul de până la 100 de ori dacă nimerești cu exactitate repriza în care Fury câștiga meciul. Poți pune acest SuperPariu și în orice agenție Superbet! Vezi aici care e cea mai apropiată, intră și pune SuperBilete!

Tu ce zici: va reuși showman-ul englez să redevină campion după mai bine de 5 ani sau șirul neîntrerupt de victorii se va termina în fața puternicului american?