Denisa Tănase și Mircea Brânzei s-au căsătorit în secret la Nisa! Artista a avut o rochie de mireasă simplă, dar sexy | FOTO & VIDEO

Publicat: 18/06/2021 | 22:19

E oficial! Denisa Tănase a devenit doamna Brânzei în cadrul unei ceremonii restrânse, dar organizată la Nisa… într-o locație de vis de pe Riviera Franceză. Cei doi au pregătit nunta în mare secret, iar alături le-au fost cele mai apropiate persoane. Printre vedetele de la noi care s-au numărat pe lista invitaților sunt Daiana Anghel și Sorin Gonțea.

Denisa Tănase și Mircea Brânzei, nuntă de vis la Nisa

Povestea de iubire dintre Denisa Tănase și Mircea Brânzei a început în 2007 și au fost mereu discreți cu viața lor amoroasă. De astăzi, ei au devenit soț și soție, iar sora miresei le-a transmis un mesaj emoționant și a publicat câteva poze de la nuntă.

“Casă de piatră, Denisa și Mircea ❤ @denisa_tanase @mircea.branzei @vivitanase”, a scris Raluca Tănase când a făcut postarea de mai jos pe Instagram.

Nu rata: Denisa de la Bambi, dezvăluiri despre sacrificiile pe care le face pentru a avea succes în afaceri

Denisa Tănase, confesiuni despre primul copil

Fosta componentă a trupei Bambi a dezvăluit într-un interviu oferit în urmă cu aproape un an că își dorește să devină mămică mai repede.

“Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”, a mărturisit cântăreața.

Sursa foto: Facebook & Instagram Stories / @denisa_vdh