Denisa de la Bambi nu s-a uitat la bani când a fost vorba de propria nuntă! Ce costuri a avut marele eveniment

Publicat: 22/06/2021 | 22:18

Weekendul trecut a fost zi de sărbătoare, Denisa de la Bambi și omul de afaceri Mircea Brânzei și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de vis într-un hotel de lux din zona Coastei de Azur a Franței. Evenimentul a fost unul fastuos, iar costurile pe măsură.

Denisa de la Bambi și-a dorit o nuntă ca în povești și a avut parte de una. Marele eveniment a avut loc pe Coasta de Azur, în Franța, într-un castel transformat în hotel de pe malul Mării Mediterane. Alături de cei doi miri au fost persoane apropiate și câteva numea din showbiz-ul românesc. Atmosfera a fost una de poveste, iar invitații s-au bucurat de un tratament special. (CITEȘTE ȘI: DENISA TĂNASE ȘI MIRCEA BRÂNZEI S-AU CĂSĂTORIT ÎN SECRET LA NISA! ARTISTA A AVUT O ROCHIE DE MIREASĂ SIMPLĂ, DAR SEXY | FOTO & VIDEO)

Cei doi s-au căsătorit în una dintre cele mai de fiță locații de pe Coasta de Azur, la Château de la Chèvre d’Or. Pe măsura locației au fost și costurile. Potrivit FANATIK, meniul de nuntă, pentru fiecare invitat în parte, s-a ridicat la 350 de euro, sumă la care s-au adăugat și costurile cu ceremonia, ceea ce însemnă minimum 3.500 de euro. Astfel, Denisa și de Mircea Brânzei au scos lejer din buzunar 25.000 de euro pentru eveniment.

Denisa Tănase, confesiuni despre primul copil

Fosta componentă a trupei Bambi a dezvăluit într-un interviu oferit în urmă cu aproape un an că își dorește să devină mămică cât mai repede. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat înainte de nuntă, cu siguranță în curând cei doi vor da tuturor vestea cea mare.

„Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”, a mărturisit cântăreața.

(VEZI ȘI: Denisa de la Bambi, dezvăluiri despre sacrificiile pe care le face pentru a avea succes în afaceri)

 

Sursa foto: Instagram