Delia și Răzvan Munteanu, văzuți pe stradă într-o ipostază unică. Totul s-a petrecut lângă parcul Herăstrău

Publicat: 21/03/2020 | 15:51

Pentru că pandemia de coronavirus le-a stricat planurile de vacanță din primăvara aceasta, perioadă care și-o petreceau de obicei departe de România, Delia și soțul ei Răzvan Munteanu au ieșit la o plimbare cu bicicleta în zona Parcului Herăstrău, profitând de vremea frumoasă de acasă. 

Cei doi au fost văzuți mergând cu bicicleta, pe trotuar, dinspre Guvern. Atât Răzvan, cât și Delia purtau măști pentru a se proteja de noul coronavirus. În urmă cu doar câteva zile, cântăreața declara în cadrul unei emisiuni TV că nu are o problemă în a se izola.

„Nu mi-e greu, pentru că sunt obișnuită să stau în casă sau în preajma casei, sau pe terasă, pe balcon sau în parcul din preajma casei.

Cam așa îmi desfășor eu viața în afara perioadelor de concerte, turnee, studio. Nu bat orașul, nu merg foarte des la restaurant, cafenele, nicăieri”, susține ea.

Nu respinge ieșitul în parc

Referitor la răspândirea coronavirusului în România, Delia a declarat că nu este de acord cu oamenii care susțin că e periculos să mergi în parc pentru că toată lumea are dreptul să iasă la aer, să facă sport atunci câns simte nevoia.

„Mi se pare mult mai periculos să mergi în supermakert, cu multe cărucioare și să stai la coadă. Nu iei coronavirus dând o tură de parc. Ei, oamenii o să comenteze imediat, că nu e bine să ieși în parc. Acum nu trebuie să ieșim toți”, a mai spus Delia.