Delia și-a petrecut ziua de naștere pe scenă, alături de familie și prieteni. “A fost o seară…” GALERIE FOTO

Publicat: 11/02/2020 | 14:24

Delia și-a sărbătorit, vineri, ziua de naștere printr-un super concert la Berăria H, unde a interpretat cele mai cunoscute piese ale ei și s-a bucurat de căldura și iubirea pe care le-a primit de la fani. Unul dintre cele mai emoționante momente, atât pentru sărbătorită, cât și pentru toți cei prezenți, a fost când artista a cântat alături de sora ei, Oana, piesa „Cine m-a făcut om mare”.

(CITEȘTE ȘI: DELIA ȘI-A ÎNNEBUNIT FANII CU O FOTOGRAFIE DEMENȚIALĂ: ”CĂMĂȘUȚA MAI SUS!”)

Delia a fost surprinsă și de prezența unor artiști cu care are colaborări și alături de care a cântat pe scenă: Dan Teodorescu (Taxi), Doru Todoruț, Nick (N&D), Speak, dar și de membrii baletulu Cobo, care s-au ridicat de la mesele lor și au venit pe scenă pentru a dansa alături de ea. Petrecerea s-a încheiat cu nelipsitele confetti și, bineînțeles, cu un tort fabulos.

A fost o seară minunată, pe care am petrecut-o cu oamenii dragi mie – familie, prieteni, fani, colegi. Mulțumesc tuturor pentru căldură și iubire!”, a spus Delia.

(CITEȘTE ȘI:  DELIA A RĂBUFNIT PE INSTAGRAM ȘI A LUAT O DECIZIE DRASTICĂ: “PÂNĂ BEHĂIȚI, AM SĂ…”. UNII DINTRE FANI AU TAXAT-O IMEDIAT)

A lansat o piesă rock!

Delia a lansat de curând „Aruncă-mă”, o piesă rock, compusă de artistă și produsă de Alex Cotoi, cu care a colaborat pentru alte single-uri precum „Rămâi”, „Să-mi cânți”, „Rămâi cu bine”, „Acadele”, „Da, mamă” cu un videoclip alb-negru filmat și regizat de Bogdan Daragiu.

Rock-ul nu este o alegere ușoară. După cum bine vedem, din mainstream a dispărut în totalitate. Pentru mine nu e o schimbare… stilistică. E doar o continuare firească a stării pe care o avem pe scenă ca band. Am imprimat o stare pe care o avem în live-uri de obicei. Acum există și în această formă. #beloud”, a spus Delia.