Delia și-a făcut un nou tatuaj! Care este semnificația lui și unde este poziționat

Publicat: 24/04/2021 | 14:19

Delia și-a înnoit colecția de tatuaje. Recent, artista a trecut pragul specialiștilor și s-a ales cu un nou desen pe braț.

Fără doar și poate, Delia este una dintre cele mai îndrăgite și excentrice artiste din showbiz-ul românesc. Stilul său inconfundabil este apreciat de fani, iar artista reușește de fiecare dată să-i surprindă pe aceștia cu schimbări radicale.

Iar un lucru este cert! Jurata de la ”iUmor” nu este recunoscută doar pentru vocea ei excepţională, ci şi pentru că este una dintre cele mai nonconformiste prezenţe din industria muzicală. Recent, Delia a decis să-și facă un nou tatuaj și, în același timp, să facă o faptă caritabilă. Cântăreața și-a inscripționat pe piele mai mulți ursuleți în diferite culori, genul celor masticabili de la Haribo.

Delia și-a ținut fanii la curent cu tot procesul, iar apoi le-a dezvăluit finalul. Reacțiile acestora n-au întârziat să apară. Toată lumea a apreciat desenul, dar și gestul făcut de artista lor preferată pentru strângerea de fonduri în scopul unei cauze nobile. (VEZI ȘI: DELIA, DESPRE POSIBILITATEA DE A AVEA UN COPIL! ÎȘI DOREȘTE SAU NU VEDETA SĂ RĂMÂNĂ ÎNSĂRCINATĂ. „GENA FAMILIEI A FOST DUSĂ MAI DEPARTE”)

”Facem ce trebuie, că așa trebuie”, a scris Delia în dreptul imaginii.

sursa FOTO: Instagram